- 21 Ocak 2010
- 72.526
- 51.019
- 5.003
Bodozlama daldığı pozisyonda art niyetli biri olsa kırmızı çıkartabilirdi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün sol bekten bir tane orta açtı mı hatırlamıyorum maç boyu hep sağdan geldik. Genelde topu alıp geri Abdülkerim'e kolayca veriyordu muhtemelen 30 pas yaptıysa 27'si Abdülkerim'e geriye vermiştir.Yorumcuların gotunden salladığı gibi atletik falan da değil Kazimcan çok daha atletik bundan.. Herifin resmen hiçbir numarası yok
Bugün sol bekten bir tane orta açtı mı hatırlamıyorum maç boyu hep sağdan geldik. Genelde topu alıp geri Abdülkerim'e kolayca veriyordu muhtemelen 30 pas yaptıysa 27'si Abdülkerim'e geriye vermiştir.
Kapanan rakipleri açmanın en kolay yolu merkezden değil yatayda takım boyunu uzun tutup defansın arasındaki blokları açmakla olur. Bugün rakip sadece Boey tarafından geldiğimizi görünce sağ tarafta Svensson tek başına idare etti. Maç ritmimizin olmadığı sadece sağ taraftan atak yaparak bu maçı iyi kazandık en azından ihtiyacımız vardı.Keremi de çok baltaliyor bunla oynarken sadece içe kat ediyor kanada yöneldiğini göremiyorum. Normalde kanada gidip ceza alanı ön çizgisine yerden net paslar da atardı
Bugün sol bekten bir tane orta açtı mı hatırlamıyorum maç boyu hep sağdan geldik. Genelde topu alıp geri Abdülkerim'e kolayca veriyordu muhtemelen 30 pas yaptıysa 27'si Abdülkerim'e geriye vermiştir.
Aslen orta saha veya kanat-hücum oyuncusu idiyse bile, öyle bir becerisi olduğuna dair en ufak bir emare de göremedik kendisinden. Yaşadığı travmanın üzerinden de epey zaman geçti artık; bilemedim...Bir şey merak ettim bu arkadaş devşirme sol bek mi?
Çünkü dikkatimi çeken bir kaç şey var. Rakip karşılarken çok bariz hatalar yapıyor, mesela özellikle yanlış oyuncuya markaj uyguladığı dikkatimi çekti rakip bizim kaleye doğru gelirken.
Bugün kayarak yaptığı çok iyi bir müdahale dışında kendisini genel olarak beğenmedim yine. Ben Kazımcan/Dubois ikilisinden birinin kullanılmasından yanayım.
Bu benim de dikkatimi çekmişti, yazacaktım araya başka şeyler girdi. Çok yaşa...Sarı kart gordugu pozisyonda topa en yakın kendisi. Topa vuramayip adama geçirdi.
İyi tarafindan bakarsak 1 tane olası golü engelledi. Kazimcan oynamalidir
Kırmızı miydi sence ben şimdi yeni gördüm net kırmızı gibi duruyor. Bacağı arada kalmış adslinin az kalsın kiriliyormusSarı kart gordugu pozisyonda topa en yakın kendisi. Topa vuramayip adama geçirdi.
İyi tarafindan bakarsak 1 tane olası golü engelledi. Kazimcan oynamalidir
Ben beğenmiyorum şimdiye kadar.Aslen orta saha veya kanat-hücum oyuncusu idiyse bile, öyle bir becerisi olduğuna dair en ufak bir emare de göremedik kendisinden. Yaşadığı travmanın üzerinden de epey zaman geçti artık; bilemedim...
benim bildigim galatasaray kimse yari yolda birakti kullandi demesin diye bonservisini alirBen beğenmiyorum şimdiye kadar.
Sırf yerli sayılıyor diye yapılan bir transfer. Sezon sonu opsiyonu kullanmak gibi bir hata yapmayız inşallah.
Kazımcan oynamalı IBB maçında.
Ciğersizin teki işte yalan mıDöverim seni Yiğit

Yok yav o pozisyonda kırmızı çıkmaz. Ha kramponla bilegine gecirseydi olurdu. Gereksiz bir hareketKırmızı miydi sence ben şimdi yeni gördüm net kırmızı gibi duruyor. Bacağı arada kalmış adslinin az kalsın kiriliyormus
Bize yapsalar kırmızı isterdim ben bence kırmızı çok sert girmisYok yav o pozisyonda kırmızı çıkmaz. Ha kramponla bilegine gecirseydi olurdu. Gereksiz bir hareket