#32 Sam Adekugbe

Bodozlama daldığı pozisyonda art niyetli biri olsa kırmızı çıkartabilirdi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorumcuların gotunden salladığı gibi atletik falan da değil Kazimcan çok daha atletik bundan.. Herifin resmen hiçbir numarası yok
Bugün sol bekten bir tane orta açtı mı hatırlamıyorum maç boyu hep sağdan geldik. Genelde topu alıp geri Abdülkerim'e kolayca veriyordu muhtemelen 30 pas yaptıysa 27'si Abdülkerim'e geriye vermiştir.

Bugün sol bekten bir tane orta açtı mı hatırlamıyorum maç boyu hep sağdan geldik. Genelde topu alıp geri Abdülkerim'e kolayca veriyordu muhtemelen 30 pas yaptıysa 27'si Abdülkerim'e geriye vermiştir.

Keremi de çok baltaliyor bunla oynarken sadece içe kat ediyor kanada yöneldiğini göremiyorum. Normalde kanada gidip ceza alanı ön çizgisine yerden net paslar da atardı

Keremi de çok baltaliyor bunla oynarken sadece içe kat ediyor kanada yöneldiğini göremiyorum. Normalde kanada gidip ceza alanı ön çizgisine yerden net paslar da atardı
Kapanan rakipleri açmanın en kolay yolu merkezden değil yatayda takım boyunu uzun tutup defansın arasındaki blokları açmakla olur. Bugün rakip sadece Boey tarafından geldiğimizi görünce sağ tarafta Svensson tek başına idare etti. Maç ritmimizin olmadığı sadece sağ taraftan atak yaparak bu maçı iyi kazandık en azından ihtiyacımız vardı.

Dedik bunlari Umut. Daha gelmeden dedik az cok gordugumuz bir oyuncu neticede. Ustune, elde gencecik bir cocuk var islenebilecek zaman verilecek tecrube katilip sans verilecek. Yani alinmasi yanlis degil hem yerli gibi hem de maliyeti dusuk ustune de yedek isimlerde lazim. Ancak 11 oyuncusu degil.. O kanattan ilk ortayi 86 civari Kazimcan acti iste oyuna girince..

bir tane yatarak müdahale yaptı. en iyi hareketi oydu ama dikkat etmeli bence net kırmızı karttı yaptığı hareket, orada 10 kişi kalsak maç giderdi.

Bir şey merak ettim bu arkadaş devşirme sol bek mi?

Çünkü dikkatimi çeken bir kaç şey var. Rakip karşılarken çok bariz hatalar yapıyor, mesela özellikle yanlış oyuncuya markaj uyguladığı dikkatimi çekti rakip bizim kaleye doğru gelirken.

Bugün kayarak yaptığı çok iyi bir müdahale dışında kendisini genel olarak beğenmedim yine. Ben Kazımcan/Dubois ikilisinden birinin kullanılmasından yanayım.

Sarı kart gordugu pozisyonda topa en yakın kendisi. Topa vuramayip adama geçirdi.

İyi tarafindan bakarsak 1 tane olası golü engelledi. Kazimcan oynamalidir

Bir şey merak ettim bu arkadaş devşirme sol bek mi?

Çünkü dikkatimi çeken bir kaç şey var. Rakip karşılarken çok bariz hatalar yapıyor, mesela özellikle yanlış oyuncuya markaj uyguladığı dikkatimi çekti rakip bizim kaleye doğru gelirken.

Bugün kayarak yaptığı çok iyi bir müdahale dışında kendisini genel olarak beğenmedim yine. Ben Kazımcan/Dubois ikilisinden birinin kullanılmasından yanayım.
Aslen orta saha veya kanat-hücum oyuncusu idiyse bile, öyle bir becerisi olduğuna dair en ufak bir emare de göremedik kendisinden. Yaşadığı travmanın üzerinden de epey zaman geçti artık; bilemedim...

Malesef bizim seviyemizde değil gibi ama alınması fena olmalış statüsü elimizi rahatlattı yalan yok.

Deprem travmasını atlataması kolay değil zaman geçtikçe daha iyi olabilir

Sarı kart gordugu pozisyonda topa en yakın kendisi. Topa vuramayip adama geçirdi.

İyi tarafindan bakarsak 1 tane olası golü engelledi. Kazimcan oynamalidir
Kırmızı miydi sence ben şimdi yeni gördüm net kırmızı gibi duruyor. Bacağı arada kalmış adslinin az kalsın kiriliyormus

Aslen orta saha veya kanat-hücum oyuncusu idiyse bile, öyle bir becerisi olduğuna dair en ufak bir emare de göremedik kendisinden. Yaşadığı travmanın üzerinden de epey zaman geçti artık; bilemedim...
Ben beğenmiyorum şimdiye kadar.

Sırf yerli sayılıyor diye yapılan bir transfer. Sezon sonu opsiyonu kullanmak gibi bir hata yapmayız inşallah.

Kazımcan oynamalı IBB maçında.

Bencede Kazımcan daha komplike ama maçtan önce Sam Adekugbe en doğru tercih demiştim sağolsun yanıltmadı aslanım benim.. Akintola ile harika savaştı ve net üstünlük sağladı.. Topla ilişkisi ortalama olabilir ama Atletizmi ve Dinamizmi çok iyi bir sol bek oyuncusu. Bugün de görevini fazlasıyla yerine getirdi Fakir Alphonso Daviesi aslanım benim
FB_IMG_1680392398261.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Normalde sol bek rotasyonumuz neydi, Dubois-Kazimcan-EmreT

Kontenjan sıkıntısı yaşadığımız durumlarda Kazimcan-Tasdemir oynuyordu. Kazimcan sakatlandı, Emre'ye kaldı o bölge.

Emre'nin de durumu malum.

O yüzden bu adamı bence Emre Taşdemir'in yerine, 3. opsiyon olarak düşünürsek bence iyi transfer. Kendisi bayağı vasat bir oyuncu kabul ama Emre'den daha faydalı aşikar.

Dubois-Kazimcan ilk tercihler, Sam 3. tercih.

Geri
Üst Alt