#32 Sam Adekugbe

Üzülerek söylüyorum, bizim seviyemizde bir adam değil.

10 kişi oynatıyor ..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yani illa Türk diye her fırsatta bu herif mi oynatılmalı. Bu kadar şuursuzca hareket yapılır mı yav deplasmanda derbide oynatılacak adam değil kendisi.

Galatasaray seviyesinde olmadığını ne zaman anlayacak acaba Bay Buruk.

İlk yarının ilk 15 dksı neydi ya öyle 4 tane falan net pozisyon yedik bu elemanın kanadından :d Kapasitesi belli maalesef yapacak bi şey yok

sergio'nun yabancı kontenjanı yediği yerde adekugbe'nin yerli diye oynatılması çok da şaşırtıcı değil

3 kuruşluk topçu zaten herif, ne bekliyonuz ki

Yabanci kuralindan dolayi mecbur oynatildigini daha once de dile getirmistim, yoksa ileriden bir oyuncu kesilmesi gerekiyor. Maalesef cok vasat.

Bu arkadaş oynamasinda onundeki Kerem napıyor bana onu söyleyin. Adam geri gelmiyor. Gelsede faydası yok

Adamdan beklenti ne onu anlamadım ortalama bir şey oynuyor laf edilecek en son kişi

Keremi rakip değil bu durdurdu.Bu çakınca Kerem yeniden aktı.Büyük maç için henüz küçük

Rakipler sagdan cok rahat geliyor ne pas arasi yapabiliyor ne birebir savunmada iyi ne kademesi iyi

Ortalama oynuyor diyen toptan 2 gram cakmiyodur
Gollerde falan bariz hatası yok dümdüz oynuyor esas sorumlular kanatlar 10 numara 8 numara bu maçta karakter koyup alacaklar ihale bu adama kalmaz ben onu diyorum

Geri
Üst Alt