#32 Sam Adekugbe

Şunu anlamıyorum biz bu adami almayacaktik ugur çiftçiyi alacaktık tam oluyor derken o karakter timsali emre Taşdemir Sivas a gitmeyecem dedi diye mi biz gittik bunu aldık.
Biz emre Taşdemir in sözleşmesini fesih etsek alacaklarını ödesek bu adamın gideceği en iyi klup zaten Sivas niye biz bu adamın emre tasdemirin sözleşmesini fesih etmedik 300 500 bin euro için mi takım şuan bu halde zaniolouya 15 vereceğimize Kaan Ayhana 4 vereceğimize gidip Mert mulduru niye almadik yada dünyada sol bek mi yok gidip bu adamı aldık.
Adekupheyi isteyen scout derhal kulüpten gönderilmeli deprem bölgesinden gözünü kapatıp sol bek seçsen bundan iyisini seçerdin yazık ki ne yazık.

Şunu anlamıyorum biz bu adami almayacaktik ugur çiftçiyi alacaktık tam oluyor derken o karakter timsali emre Taşdemir Sivas a gitmeyecem dedi diye mi biz gittik bunu aldık.
Biz emre Taşdemir in sözleşmesini fesih etsek alacaklarını ödesek bu adamın gideceği en iyi klup zaten Sivas niye biz bu adamın emre tasdemirin sözleşmesini fesih etmedik 300 500 bin euro için mi takım şuan bu halde zaniolouya 15 vereceğimize Kaan Ayhana 4 vereceğimize gidip Mert mulduru niye almadik yada dünyada sol bek mi yok gidip bu adamı aldık.
Adekupheyi isteyen scout derhal kulüpten gönderilmeli deprem bölgesinden gözünü kapatıp sol bek seçsen bundan iyisini seçerdin yazık ki ne yazık.
bu adam eldeki yabancilardan daha iyi yerli olmadigi icin mecburluktan 3.yerli olarak oynatiliyor.

abdül ve kerem tamam, 3.adam kim olacak derken sol bekte karar kildik iste.

muslera
boey
nelsson
torreira
oliveira/midtsjö
mertens/zaniolo
rashica
icardi

bu adamlarin yerine hangi yerliyi oynatalim ? suan muslera ve oliveira'nin form durumlarina bakilirsa okan veya berkan'i oynatmamiz gerekiyor.

En büyük hatamız hocanın bu adama fazla güvenip as yapması. Kazımcan neden kesildi… abv yabancı sınırını getirenlerin

Bu eşşeğin maç yüzü görmemesi lazım ben böyle savruk böyle yeteneksiz bir herif görmedim 1 e1 lerde rezalet , hızlı değil, kademe bilgisi yok yerinde bile durmuyor , pas aradı yapma da yok oynadığından beri takımın ahenk'inin içine etti pozisyon vermeyen defansı yerle bir etti apo solbek -stoper oynuyor 2 maçtır bunun yüzünden ötesi var mı.

Bu eşşeğin maç yüzü görmemesi lazım ben böyle savruk böyle yeteneksiz bir herif görmedim 1 e1 lerde rezalet , hızlı değil, kademe bilgisi yok yerinde bile durmuyor , pas aradı yapma da yok oynadığından beri takımın ahenk'inin içine etti pozisyon vermeyen defansı yerle bir etti apo solbek -stoper oynuyor 2 maçtır bunun yüzünden ötesi var mı.
İyi yaptığı bir şey olsa gene sorun olmayacak dersin ki defans yapıyor ya da hücumu çok iyi yapıyor bu ikisini de yapamadığı gibi rakiple 1'e 1 kaldı mı bizim kaleye doğru geri çekiliyor. Oyuncuların sahada güvendiğini hiç sanmıyorum dün 2 tane topta keremi şaşırttı.

Niye üzülüyorsun ki bile bile lades saçma sapan transfer

Daha vahim olani bunu bu mac ile farketmesi forumdaki renkdaslarin cogunun. Anlamiyorum bazilarini. Mac izlerken bakmiyor musunuz oyuncuya TV'den dahi olsa ? Topsuz alanda mesela ya da topa karsi yapilan hamelelerde... Bildigin net pozisyon veriyor rakiplere ve bunu hocamiz sakinlikle izliyor. Bir baskasi olsa yemin ederim dk20 cikarirdi bu adami. yok iste abi bu adam ideal solbek degil idare eder, bazi rahat maclarda rotasyona alirsin, belki, hepsi o.

İyi yaptığı bir şey olsa gene sorun olmayacak dersin ki defans yapıyor ya da hücumu çok iyi yapıyor bu ikisini de yapamadığı gibi rakiple 1'e 1 kaldı mı bizim kaleye doğru geri çekiliyor. Oyuncuların sahada güvendiğini hiç sanmıyorum dün 2 tane topta keremi şaşırttı.
1e1 de direkt nakavt oluyor o belirgin zaten de daha beteri kademe hataları bence yav yerinde durmuyor herif sola doğru çıkan herkes boştaydı bugün redmond , cenk, sağ bek rosier bile 40 kere boş kaldı bu ahraz yüzünden bunu ilk kezde yapmıyor geçen maçta rezildi gögüs yapacam diye topu rakibe attı golü yedik diagneden mesela

1e1 de direkt nakavt oluyor o belirgin zaten de daha beteri kademe hataları bence yav yerinde durmuyor herif sola doğru çıkan herkes boştaydı bugün redmond , cenk, sağ bek rosier bile 40 kere boş kaldı bu ahraz yüzünden bunu ilk kezde yapmıyor geçen maçta rezildi gögüs yapacam diye topu rakibe attı golü yedik diagneden mesela
Emre Taşdemir en azından rakibin hızına yetişemiyordu bu geri geri kaçıyor ne yapacağını bile bilmiyoruz bu işten Dubois hariç kurtuluşumuz yok ya da Boey sola atıp Kaan Ayhan'ı sağa koymak lazım.

Denedin, baktın olmuyor, yahut diğerlerinden daha iyi değil, ne diye diretirsin hoca?..

Körün taşı bellediği gibi her durumda Oliveira ve Mertens' i sahaya sürmek için Berkan' ı neredeyse yok sayması da Sam' in yerli sayılması nedeniyle Dubois' ya tercih edilmesinin bir sonucu. Dolaylı olarak da zarar veriyor yani Sam takıntısı.

Çok ama çok rezil bir herif.

Umarım sırf depremzede diye satın alma opsiyonunu kullanmayız

Yerine defansif manada daha iyi işler çıkartan Kazım oynamalı artık

Takıma geldikten sonra hem 14 maçlık seri bitti, hem ard arda puan kayıpları oldu. Ne hücum yapabiliyor, ne de adam gibi defans.

Kesinlikle bundan sonra bence oynamamalı. Dubois ile devam edilmeli. Yerli kuralı sorunu var evet ama yapacak bişey yok.

Geri
Üst Alt