#32 Sam Adekugbe

Kazımcan oynatılmalı artık.Hata yapacaksa da o yapsın en azından önümüzdeki seneye bi şeyler taşımış oluruz.

d99b37b8cb5d05644ac7a304bc77fbe3.jpg

Rüyamda şu oyunda bunu dövüyordum uyanmasaydım keşke

İlk maçında belli etti kendini hoca nasıl gormedi bunu karagumruk maci ilk golü de bundan geldi yeter artık birseylerin değişmesi lazım

bi daha bu elemanı 11 de görürsem Okan’a ağır sövecegim.

Bir derbi deplasmanında bir kanadımızın böyle otobana döndüğünü pek hatırlamıyorum. Öyle bir pozisyon alıyor ki yanında ve önünde oynayan adamı da yanıltıyor. Maçın ikinci yarısında bir pozisyonda sol tarafı tamamen bırakıp yay önünde Abdülkerim'in yanında Beşiktaş atağı izliyordu. 15 metre arkasında da Redmond pas bekliyordu ve pası da aldı devamında.
Keremi de bozdu hücumda kaç defa tartıştılar .

rezilden de öte idi malesef ama mecburiyetten oynadığı için bişi diyemem. hocanın da suçu var rozie redmont karşısına sam ve keremi koyarsan orası autobahn olur.

Sam adamı delirtirsin...

Futbolculuğuna yorum yapmayacagim cunku futbolcu degil bu arkadas.Gitsin saat satsın yapacagı en iyi is o.Takimdaki butun kimyayi bozdu.

11 e girdiğinden beri sol taraf otoban, puan kayıpları arka arkaya geliyor

Elinden gelen buydu artik mecbur kalmadikca yedek kalmali orta sahaya berkan bunun yerine dubois ile oynamaliyiz, zaten kerem defansa cok yardim etmiyor buda defans nedir bilmedigi icin sol kanatimiz otobana cevriliyor

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yaw hucumda inanilmaz amatör. Öyle böyle degil, bildigin sanki sokaktan birini tutup sahaya koyduk. Inanilmaz kolay top kaybediyor.

Taksimden bi siyahi çevirip sol beke koysak daha kötü oynamazdı .

Çok yüklenmemek gerek zira adamın kapasitesi bu hatayın sol beki işte büyük takım beki değil sırf yerli sayıldığı için kiralandı idare eder denildi ama etmiyor işte kalan maçlarda kesilmeli kazım ve dubois düşünülmeli

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transfer edildiği zaman elimizi çok rahatlatır diye düşünüyorduk da maalesef olmadı. Sanki sol bek rotasyonunda Kazımcan ve Dubois ile devam etsek daha iyi olacaktı

Rezil ya hatayın vasat adamını alıp galatasaray ilk 11 ine direk koyamazsın rezalettir bu bir de şampiyonluğa gidiyorsun

Geri
Üst Alt