#32 Sam Adekugbe

Bizim beklere göre iyi göründü gözümüze hatayın sol beki kadar oynayamıyormuş demek ki bzimkiler shame on you bizimkilere

(y)(y)

defansa biraz dikkat etmeli ilk maç için ışık verdi

Ayağı iyi ama defansif olarak göremedim benim için önceliği defansifidir. Ama ayağı baya düzgün çocuk As olarak oynayacaktır sanırım.

gayet iyi oynuyor

paslar iyi yere gidiyor

Buyuk bir travmadan cikmaya calisiyo. Ayagi iyi ama savunmasi iyi degil gibi. Dubois-Kazimcan oynar solbekte.

Derhal 5 senelik anlaşma.

Defansif yönü ürküttü biraz.

ekibimiz tamken yorumlamak daha doğru olur defansif vaziyetini

Hatay'daki rolünden bağımsız daha serbest oynadı bugün. Sonlara doğru Boey - Kaan - Emin 3'lü savunma Adekugbe ve Barış da bu düzenin kanatları gibiydi.

Sam Adekugbe gayet iyiydi. Dediğimiz gibi teknik olarak çok üst seviye değil ama Atletizm ve Dinamizm olarak çok üst seviye bir sol bek. Bugün de gayet etkili bindirdi rakibe yakın oynadı. Ana planda çok önemli yeri var. Tekrardan Hoşgeldin Atanamayan Davies

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sacha boeyi geçen sene kimse begenmiyordu bende beğenmiyordum nasıl oldu ise adamın içinden başka biri çıktı Okan hocanın dokunuşu mu başka birsey mi inşallah adekupbe de de aynısı olur .

Bir ara yandan az defans yap dediler sonra iyi toparladı

Adamın ayakları iyi falan değil. Güçlü hücum yönü iyi gibi ama defansı aksattı. Sonradan daha dengeli oynadı sanırım hocalardan biri uyardı kendisini. Bir ara kademesi bomboştu. İç saha maçında izlemek en sağlıklı sonucu verecek. Yine de doğru hamleydi zaten kimse hayır diyemez yerli statüsünde lig için uygun bir transfer. Katkı alırız.

Adamın ayakları iyi falan değil. Güçlü hücum yönü iyi gibi ama defansı aksattı. Sonradan daha dengeli oynadı sanırım hocalardan biri uyardı kendisini. Bir ara kademesi bomboştu. İç saha maçında izlemek en sağlıklı sonucu verecek. Yine de doğru hamleydi zaten kimse hayır diyemez yerli statüsünde lig için uygun bir transfer. Katkı alırız.
artık seviye o kadar düştü ki yanındakı adamı topla bulusturması bıle muhım solbekte

Geri
Üst Alt