#32 Sam Adekugbe

Yaptığı bindirmelere hayran kaldım. Takımda Sergio Oliveira gibi bir adam varken Barış Alper gibi Adekugbe gibi koşu gösteren atlet oyuncular çok başka görünür gözümüze.

Dün ne zaman koşu yapsa Sergio gördü onun koşusunu, ayrıca Zaniolo nun attığı golde önce hava topunu alıp sonra üst üste 2 sprint atması zaten nasıl bir atlet olduğunu gösteriyor.

Maşallah Kazımcan da çok iyi döndü sakatlıktan, artık bu ikili sol bekte elimizi acayip rahatlatır

Teknik kapasitesi yeterli degil pek ama her türlü Emre'den Ugur'dan filan iyidir yine. Dün bence biraz da heyecan yapti. Bunlar cok dogal normal seyler. Sonucta Phonsie Davies'i almadik. Ben gayet memnun olabilirim. Ha opsiyonu varsa kullanmak zorunda da degiliz bence. Her iki taraf icin de win-win sezonun geri kalan süresi icin.

Bir kaç hafta takımla idmana çıktıkça takım savunmasına olan katkısı da artacaktır. Sezon sonuna kadar idare etmek için yeterli, devamını burada göstereceği performansı belirleyecek.

Zaniolo golünde hem hava topunu aldı hem koşuya devam etti. Pas kalitesi de gayet iyi tek eksiği var çok fazla stopere yanaşıyor biraz daha çizgiye yakın kalırsa Boey gibi atletizminden faydalanabiliriz.

zaniolo'nun golünde ileri doğru fırlaması harika
Korner attığımız bir pozisyonda topu rakip uzaklaştırdı orta sahada rakip sahanın ilk metrelerinde top ona geldi topu orta yuvarlaktaki arkadaşına verip rakip hücuma çıkarsa eksik yakalanmayalım diye hızlıca bizim sahaya stoper bölgesine koştu, defansif becerisi azdenebilir ama disiplin ve bilgisi gayet iyi bence.

Korner attığımız bir pozisyonda topu rakip uzaklaştırdı orta sahada rakip sahanın ilk metrelerinde top ona geldi topu orta yuvarlaktaki arkadaşına verip rakip hücuma çıkarsa eksik yakalanmayalım diye hızlıca bizim sahaya stoper bölgesine koştu, defansif becerisi azdenebilir ama disiplin ve bilgisi gayet iyi bence.

En çok kontraları kornerden yiyoruz bu konuda teknik ekip uyarmış olsa gerek oyuncunun da buna dikkat etmesi olumlu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

özetler misin renktas
video izleyemem simdi
Siyahi oyunculardan beklenen o agresif basan tarzda bir oyuncu değil. Rakibi karşılıyor, alan veriyor, topu almak için dalmaktan çekiniyor, bu yüzden çok fazla orta açmaya izin veriyor. Kibar dev’in karşılığı olarak kabaca böyle açıklıyor.

Resim

Kendisinin eski hocasını dinledim, adam dedi ki, en önemli özelliği geçişlerde rakibin hızlı topcularin yakalamak, hatta osayi onyekuru gibi adamları yakaladığı görüntüler gösterdi, nokta atışı gibi duruyor

Kendisinin eski hocasını dinledim, adam dedi ki, en önemli özelliği geçişlerde rakibin hızlı topcularin yakalamak, hatta osayi onyekuru gibi adamları yakaladığı görüntüler gösterdi, nokta atışı gibi duruyor

1m euro sudan ucuz

Geri
Üst Alt