32 Yaşındaki Drogba mı Gomis mi Kimi Seçerdin?

Hangisini takima koyardin?

• Didier Drogba tabi

Oy: 49 76,6%
  • Gomis abicim Gomis

Oy: 15 23,4%

• Kullanılan toplam oy
    64
32 yaşındaki Drogba Galatasaray’ ı seçmezdi, o yüzden ben de Drogba’ yı değil Gomis’ i seçiyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Drogba 32 yaşında CL'yi kazanmıştı yanılmıyorsam. Fazla tartışılacak bir konu değil ancak bizdeki 2. sezonunda ligi fazla sallamamıştı.

Drogba 32 yaşında gelseydi muhtemelen 40 gol atardı bu ligde. O yıllarda tek başına barcaya falan kafa tutan bir adamdan bahsediyoruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam ŞL kupasını neredeyse tek başına aldırdı... Soruya bak :D

32 yaşındaki Drogba elbet ama Drogbanın bize gelen halimi, 32 yaşındaki Gomismi diye sorsaydın tartışmasız Gomis derdim.

Yav adam 32 yaşındayken tarih 2010'du, 2012'de ise Drogba önderliğindeki Chelsea CL'yi kazandı başka söze gerek var mı ? Gomis'i seviyoruz ediyoruz ama drogba ile arasında çok ciddi kalite ve klas farkı var. Gomis Fransanın ve an itibariyle bizim yıldızımız, Drogba dünya yıldızı.

Son düzenleme:
Gomis . Nedeni cok acik , ne kapasiteye sahip oldugu degil , finalinde bana ne verdigidir onemli olan .

soru , ikisi de bizde oynamadan , bildigimiz takip ettigimiz halleriyle hangisini isterdiniz olsaydi , herkes drogba derdi , ama hadi egri oturup dogru konusalim , yine ikisi TR ye gelmeden sorulsa , herkes robin var persie derdi gomis yerine yalan mi ?

2013-2014 senesinin sampiyonlugunun kacmasinin ana sebeplerinden biri drogbanin o sezonki vurdumduymazligiydi . Malesef bize cok isimli, fayda da gordugumuz ama asiri profesyonel ve sermeye musait adamlar geldi , sneijder , drogba, kewell, podolski bunlarin basinda gelir

ama ornegin melo, baros, riera gibi bunlardan 1-2 duzey asagida olup , iyi de kotu de oynasa asla birakmayan adamlar da oldu

belki yasla alakalidir bilmiyorum ama 2012-2013 te sampiyon olan , 2014-2015 te sampiyon olan bir kadronun , aradaki senede 65 puanda kalmasini , fb den nisan ayibda 10 puan fark yemesini baska sebebe baglayamiyorum , ustelik city de yaptiklari belli olan mancini ile ..

bu yuzden drogba efsanedir fakat bizde verdikleri gomis in verdikleri ve vereceklerinin altinda kalmistir

Bu takım için Shabani Nonda,Umut Bulut > Drogba

Etiket sevdaliligini bırakın.

Adam 3 ay boyunca Chelsea maçında oynucam diye yatış yaptı.

Bir de , drogbanin ve gomis in malesef gercek kemik yaslarini bilmiyoruz ama ornegin sneijder ile robben i kiyasliyorum , bence farkli kulvarlarda ama totalde benzer yetenekteler ama daha onemlisi ayni yastalar

robben in bayern gibi takimda oyuna girdikten sonra bu kalibrede bir takimi dahi nasil degistirdigini goruyorum , sonra katardaki sneijder i , japonyadaki podolskiyi dusunuyorum ve aklima sergen yalcin geliyor

demek ki ust duzey yetenekli de olsan yaptigin ise bakisindaki ciddiyet ne olcudeyse , zirvede o oranda kalabiliyorsun

Uzunluk ve kalınlık bilgileri verilmemiş.

Gomis

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Real Madrid'e CL çeyrek finalinde taşak geçer gibi topuk golü atmış bir adamın yeri bende ayrıdır.

Geri
Üst Alt