Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.549
- 13.757
- 1.998
Şuan toplam ortasaha 5 gol atmamış...10 numaarada 20 gol 30 asist, ne yaptin birader.En son 6 numarada 5 golun ustune Melo cikmisti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şuan toplam ortasaha 5 gol atmamış...10 numaarada 20 gol 30 asist, ne yaptin birader.En son 6 numarada 5 golun ustune Melo cikmisti.
Bizim gibi şampiyonluğa oynayan takımlarda asist gol çok şey demektir benim anlasiyim bu. Yazdiklarin ikincil önümdeki cicaldao onları da yapamiyorSimdi renktas Gedson’u gol atmadigi icin sevmiyorsun, ama diger taraftan da su ana kadar 3 gol atan ve Romanya liginde oynarken skorer bir orta saha olan Cicaldau’yu begenmiyorsun.
Cicaldau’nun istatistikleri iyi degil ve bazi istatistiklerde ilk 50’de bile degil diye adama salliyorsun, sevmedigin Gedson ise gecen sezon 15+ mac oynayan oyuncular arasinda 3.1 top calma ortalamasi ile 5. sirada ve 1.9 basarili dribbling ortalamasi ile 11. sirada.
Simdi de 8 numara en az 15+ gole etki etmeli diyorsun. Her sey gol veya assist degil. Kovacic, Renato Sanches, Valverde, Bentancur, Barella, Thomas Partey, Ilkay Gundogan, Henderson, Saul, bak bakalim bu oyuncularin gol ve assist istatistiklerine ne yapmislar her sezon. Gedson Fernandes gecen sezon bjk macinda herkesin ovdugu bjk’nin orta sahasini top diye oynadi. Ilk oynadigi maclarda iyi degildi ama oynadikca acildi ve cok iyi top oynadi. Dribbling, teknik, top calma, pres, temasli oyun, tempo, hiz, topu 2. bolgeden 3. bolgeye tasima. Class topcu.
10 no kalmadı futbolda dostum genduziyi alabilirizGedson alınabilirse Cicaldauyu talibi varsa satıp, 10 numaraya iyi bir oyuncu lazım.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kolpa haber diyerek değil, veri koyarak aksini iddia edebilirsin. Edemiyorsan söylediğin boştur.
Elinizin altında internet var. Sofascore uygulaması ve Whoscored'den çok net biçimde görebilirsiniz.
4 maçta ortalama 4 kilit pası De Bruyne atamıyor.
TamamAntep ts maçında maximi izledim, cicaldau ancak onun kadar topcu. Maxim daha yetenekli gerci.
Sakin admirim gerilmeye gerek yok ne demiş atalarımız etme cahille muhabbet küstürürsün, silme cam kırığıyla götünü kestirirsinKoy olm verileri.
Kilit pas nedir onu bile bilmiyorsun muhtemelen, gelmiş boş yapıyorsun.
Uza başımdan ashabımı bozma.
Sen ve senin gibilere yumuşak yüz gösterdik bir bok sandınız kendinizi.
Yayıncı kuruluşun verisi olduğu yazıyor orada, yayıncı kuruluşun o programında bu verilerin verilmediğini ispat edemiyorsan kafa da açma.
Sakin admirim gerilmeye gerek yok ne demiş atalarımız etme cahille muhabbet küstürürsün, silme cam kırığıyla götünü kestirirsin
göztepe maçından beri kötü bence2-3 maçtır form düşüklüğü yaşaması şu an alternatifsiz olduğu gercegini değiştirmiyor..24-25 yaş ortalamali genç takimimizin bu sezon ezildiği 2 maç PSV ve Kayseri maçları ne hikmetse bu maçlarda cicaldau yoktu.. PSV maçı ölçüt değil o maçlarda Aytaç sekidika falan oynadı ama Kayseri'de kamp kadrosuna bile alınmadı gördük işte ..Öyle veya böyle bu herife destek olmamız lazım bir şekilde toparlayacagina eminim..
göztepe maçından beri kötü bence
beklentilerim çok yüksek değildi en baştan beri ama 6 pasta plase vurup kaleciye geri pas atması zoruma gitti. ayriyetten ince işlere ara paslara falan da bulaşmıyor. dün berkanın diagneye attığı ara pasını cicadan 1 kere bile göremedik...Göze batacak derecede kötü oldugunu düşünmüyordum ama son maçlarda cidden beni de rahatsız etti ..En azından eski hırsını görmek istiyorum..
beklentilerim çok yüksek değildi en baştan beri ama 6 pasta plase vurup kaleciye geri pas atması zoruma gitti. ayriyetten ince işlere ara paslara falan da bulaşmıyor. dün berkanın diagneye attığı ara pasını cicadan 1 kere bile göremedik...