#33 Alexandru Cicâldău

Simdi renktas Gedson’u gol atmadigi icin sevmiyorsun, ama diger taraftan da su ana kadar 3 gol atan ve Romanya liginde oynarken skorer bir orta saha olan Cicaldau’yu begenmiyorsun.

Cicaldau’nun istatistikleri iyi degil ve bazi istatistiklerde ilk 50’de bile degil diye adama salliyorsun, sevmedigin Gedson ise gecen sezon 15+ mac oynayan oyuncular arasinda 3.1 top calma ortalamasi ile 5. sirada ve 1.9 basarili dribbling ortalamasi ile 11. sirada.

Simdi de 8 numara en az 15+ gole etki etmeli diyorsun. Her sey gol veya assist degil. Kovacic, Renato Sanches, Valverde, Bentancur, Barella, Thomas Partey, Ilkay Gundogan, Henderson, Saul, bak bakalim bu oyuncularin gol ve assist istatistiklerine ne yapmislar her sezon. Gedson Fernandes gecen sezon bjk macinda herkesin ovdugu bjk’nin orta sahasini top diye oynadi. Ilk oynadigi maclarda iyi degildi ama oynadikca acildi ve cok iyi top oynadi. Dribbling, teknik, top calma, pres, temasli oyun, tempo, hiz, topu 2. bolgeden 3. bolgeye tasima. Class topcu.
Bizim gibi şampiyonluğa oynayan takımlarda asist gol çok şey demektir benim anlasiyim bu. Yazdiklarin ikincil önümdeki cicaldao onları da yapamiyor

Ayağı düzgün, oyun zekası iyi, doğru noktalara koşular yapıyor, tek pas oyununda başarılı, plase şutları fena değil. Belki Romanya'da topa daha iyi vuruyordu, şu anda o yeteneğini göremedik. Şu saçma sapan oyun sisteminde yere göğe sığdıramadığımız Gedson da gelse Cica'nın vermiş olduğu katkıdan fazlasını yapamaz. En fazla topla iki tane dribbling yapıp, göz boyar, o kadar. Adam akıllı bir teknik direktör ve oyun düzeninde izlemek istiyorum. Transfer obezi bir takım haline döndük FT yüzünden.

Casper-the-ghost-playing-soccer.jpg

Oyuncu ilk alındığında yere göğe sığdırılamıyor. Scout başarısı diye ayakta alkışlanıyor. 2-3 ay sonra Ocak da satılacak yer aranıyor. Hepsi mi kötüdür bu transferlerin.

Elinizin altında internet var. Sofascore uygulaması ve Whoscored'den çok net biçimde görebilirsiniz.
4 maçta ortalama 4 kilit pası De Bruyne atamıyor.

Koy olm verileri.

Kilit pas nedir onu bile bilmiyorsun muhtemelen, gelmiş boş yapıyorsun.

Uza başımdan ashabımı bozma.

Sen ve senin gibilere yumuşak yüz gösterdik bir bok sandınız kendinizi. Sen kimsin lan da götünden uydurduğun tahminlerinle kolpa yazıyorsun

Yayıncı kuruluşun verisi olduğu yazıyor orada, yayıncı kuruluşun o programında bu verilerin verilmediğini ispat edemiyorsan kafa da açma.

Koy olm verileri.

Kilit pas nedir onu bile bilmiyorsun muhtemelen, gelmiş boş yapıyorsun.

Uza başımdan ashabımı bozma.

Sen ve senin gibilere yumuşak yüz gösterdik bir bok sandınız kendinizi.

Yayıncı kuruluşun verisi olduğu yazıyor orada, yayıncı kuruluşun o programında bu verilerin verilmediğini ispat edemiyorsan kafa da açma.
Sakin admirim gerilmeye gerek yok ne demiş atalarımız etme cahille muhabbet küstürürsün, silme cam kırığıyla götünü kestirirsin

Sakin admirim gerilmeye gerek yok ne demiş atalarımız etme cahille muhabbet küstürürsün, silme cam kırığıyla götünü kestirirsin

Yav getirse o programdaki verileri ve yanlış olduğunu ispatlasa eyvallah diyeceğim.

Tek tek pozisyonları mı göstereyim ne istiyor bir anlasam.

Bir de utanmadan kolpa yazıyor tek derdi kendi söylediğinin aksi olmasın.

2-3 maçtır form düşüklüğü yaşaması şu an alternatifsiz olduğu gercegini değiştirmiyor..24-25 yaş ortalamali genç takimimizin bu sezon ezildiği 2 maç PSV ve Kayseri maçları ne hikmetse bu maçlarda cicaldau yoktu.. PSV maçı ölçüt değil o maçlarda Aytaç sekidika falan oynadı ama Kayseri'de kamp kadrosuna bile alınmadı gördük işte ..Öyle veya böyle bu herife destek olmamız lazım bir şekilde toparlayacagina eminim..

Ben biraz daha Cicaldau ve Morutan hakkında konuşursam her kötü oynadıklarinda linç yicem linç yiyip yememekte önemli değil ama bir grup var burda takımda beğenmediği sevmediği oyuncuları kötü oynasın da hem onları elestireyim hem de onları beğenen savunanlari lincleyeyim diye bekliyorlar takım sevgilerini tartışmak bana düşmez ama bu şekilde dikkat çekmeyi seviyorlar bana kalırsa Cica ve Morutan iyidir kötüdür bunu zaman gösterir beğenip begenmemekte kişisel bir görüş içerir ki Morutanin çok yetenekli olmasına rağmen oyun anlamında çok eksikleri olduğunu üstüne basa basa söylemişimdir ilk zamanından beri Cica konusunda da adam skor yapamıyor diyorlar oyun içinde kayboluyor diyorlar Allah aşkına biraz düşünün biz fener maçının son 20 dk si dışında hangi maçta rakip yarı sahaya yıkarak oynadık belki bir de lokomotif maçının son 15 dk si koca yarım sezonda toplam 1 yarı bile etmiyor bildiğin kontra atak oynayan Anadolu takımı gibiyiz hızlı adamları kaçırıp gol bulabilirsek Yarabbi Şükür diyoruz ama takımın pasör ve derin oyun kurucusunu ön alanda tay gibi kosturmaktan başka kullanamıyoruz bazen onunda suçu var oyun içinde daha çok top istemeli bu doğru ama Cicanin iyi oynadığı maçların tamamında Sacha Boey gibi bir bekle oynadığımızi unutuyor herkes Yedlin bindirme bile yapmayı bilmiyor

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2-3 maçtır form düşüklüğü yaşaması şu an alternatifsiz olduğu gercegini değiştirmiyor..24-25 yaş ortalamali genç takimimizin bu sezon ezildiği 2 maç PSV ve Kayseri maçları ne hikmetse bu maçlarda cicaldau yoktu.. PSV maçı ölçüt değil o maçlarda Aytaç sekidika falan oynadı ama Kayseri'de kamp kadrosuna bile alınmadı gördük işte ..Öyle veya böyle bu herife destek olmamız lazım bir şekilde toparlayacagina eminim..
göztepe maçından beri kötü bence

Göze batacak derecede kötü oldugunu düşünmüyordum ama son maçlarda cidden beni de rahatsız etti ..En azından eski hırsını görmek istiyorum..
beklentilerim çok yüksek değildi en baştan beri ama 6 pasta plase vurup kaleciye geri pas atması zoruma gitti. ayriyetten ince işlere ara paslara falan da bulaşmıyor. dün berkanın diagneye attığı ara pasını cicadan 1 kere bile göremedik...

beklentilerim çok yüksek değildi en baştan beri ama 6 pasta plase vurup kaleciye geri pas atması zoruma gitti. ayriyetten ince işlere ara paslara falan da bulaşmıyor. dün berkanın diagneye attığı ara pasını cicadan 1 kere bile göremedik...

Hücum yönü beni de şaşırtıyor olumsuz anlamda .. En azından ceza alanındaki boş pozisyonlarda gol yapması gerekir ki bu şansı da buldu fazlasıyla rahat 6-7 golü olurdu bu sezon.. Yine de hayatında ilk kez Romanya dışına çıkmış bir topçu bir de kaos futbolu var yani morutan ve cica için berbat bir dönemden geçiyoruz ..Henüz 2 ay oynadılar bu herifi gelirken Rumen gazeteciler çok övdü mesela morutan için az buçuk psikolojik sorunlarından bahsetmislerdi ama cica tam bir takım oyuncusu havasindaydi..
Ben hala umutluyum tek takildigim nokta en baştan beri fazla para verdiğimizi düşünüyorum 3-4 milyona alsak umursamazdim..7 milyon para verdiğin adamdan farklı birşeyler bekliyorsun ister istemez

Geri
Üst Alt