#33 Alexandru Cicâldău

valla mustafa sarp bile daha baskin bir karekterdi orta sahada

bu kadar silik olmasi normal degil

culio mulio izlemis adamlariz bu herif bunlar kadar bile oynayamiyorsa ya büyük bir kazik yedik demektir ya da sikinti teknik heyettedir

bence sikinti teknik heyette

jetson da cok silikti, sonlara dogru toparladi

kiz jetson diye az dalga gecmedik gecen sezon

Bizim forum büyük büyük konuşmaya bayılıyor var ya, ya öve öve gök yüzüne çıkartacaksınız ya da yerin dibine sokacaksınız bir oyuncuyu hiç arası yok değil mi ?

Çok maç oynadı fiziken düşüşe geçti demek yerine yine kariyer yargılayıcılar üşüşmüş konuya. Bir oyuncu ya siyah ya beyaz değildir. İyi başladı, iyi götürdü bir kaç haftadır düşüşe geçti demek çok zor olmasa gerek.
Dusuk iqlu bir cahil olunca 2 mac kotu oynayani cop yapmak daha makul geliyor sanirim

Cicaldau için daha ofansif bir tavrıniz olur diye düşünmüştüm.

Ama sevindirdiniz beni. Teşekkürler
Kendisi ile ilgili goruslerim olumlu umut bey.

Son birkac mactir form dusuklugu oldugunu kabul etmekle beraber biraz daha sorumluluk almasiyla birlikte takimimiz icin muhim bir oyuncu oldugunu tekrardan kanitlayacagina dair inancim tam

Küfürbaz kahvehane dayıları genç topçu linçliyorlar sanırım yine. Yapılanmaymış gençleşmeymiş geleceğe yatırımmış , bunların hiçbirisini hak etmiyorsunuz , neyinize sizin bunlar ya ? Bu taraftar kitlesiyle bu iş olmaz , başkanın yerinde olsam hiç girmezdim bu toplara , aklı başında adam bu kitleyle uğraşmaz.

Hiç dinlenemedi geldiğinden beri, biraz nefes aldırmak lazım. Ama yerine oynayacak adam yok.

Küfürbaz kahvehane dayıları genç topçu linçliyorlar sanırım yine. Yapılanmaymış gençleşmeymiş geleceğe yatırımmış , bunların hiçbirisini hak etmiyorsunuz , neyinize sizin bunlar ya ? Bu taraftar kitlesiyle bu iş olmaz , başkanın yerinde olsam hiç girmezdim bu toplara , aklı başında adam bu kitleyle uğraşmaz.
Doğru ama başkan kendisi de en baştan seçildiği gün söyledi bu tarz söylemler bekliyoruz ama popülistlik yapmayacağız sosyal medyada taraftarın dediğine göre yönetmeyeceğiz diye

Zaten Türkiye'de yöneteceğin her kurumu insanlara rağmen yönetmek gerekiyor özellikle futbol kulüplerini

Çok maç oynadı fiziken düşüşe geçti demek yerine yine kariyer yargılayıcılar üşüşmüş konuya. Bir oyuncu ya siyah ya beyaz değildir. İyi başladı, iyi götürdü bir kaç haftadır düşüşe geçti demek çok zor olmasa gerek.

Düşüşe geçtiğini düşünmüyorum baştan beri böyle etkisiz pasif.

Gençleşelim diyen olmadı zaten. Direk katkı verecek şampiyon yapacak oyuncular istiyoruz.

Düşüşe geçtiğini düşünmüyorum baştan beri böyle etkisiz pasif.
Etkisiz-pasif göreceli bir durum. Neye göre olduğunu anlatman lazım.

Bu adam ayağına gelen her topu olumlu kullanıyor diye seviyoruz. Geçiş oyunumuzun en temel noktası olan hat kırıcı pasları en isabetli ve iyi atan adamımız. Oyunun iki yönünde de taktik disipline bağlı topçu. Nelsson da öyle. Böyle topçuların çoğaldığında takım olabiliyorsun zaten. Bu yüzden sonuncu değiliz EL grubunda. Bu tip oyuncuların sayısı artmalı. Araya da 1-2 özel oyuncu serpiştirmeliyiz.

Cica şu ana kadar edindiğim izlenime göre bahsettiğim özel oyuncular gibi sivrilecek bir adam değil ancak her sezon 10 gol atacak düzeyde istikrarlı bir oyuncu. Ama biz, iyi bulduğumuzu alternatifsizlikten dolayı o kadar suyu çıkana kadar kullanıyoruz ki, ismi kim olursa olsun düşüşe geçiyor. Boey de öyleydi sakatlanmasaydı. Kasımpaşa maçında kötü oynamıştı mesela. Taylan da geçtiğimiz sezon öyleydi. Örnekler çoğaltılabilir.

Bu sezon 0'dan kadro kuruldu ve eksikleri var. Adım adım alternatifleri de kadroya kattıkça bu oyuncu grubunun çoğunu daha ekonomik ve daha verimli kullanabileceğimize inanıyorum.

Etkisiz-pasif göreceli bir durum. Neye göre olduğunu anlatman lazım.

Bu adam ayağına gelen her topu olumlu kullanıyor diye seviyoruz. Geçiş oyunumuzun en temel noktası olan hat kırıcı pasları en isabetli ve iyi atan adamımız. Oyunun iki yönünde de taktik disipline bağlı topçu. Nelsson da öyle. Böyle topçuların çoğaldığında takım olabiliyorsun zaten. Bu yüzden sonuncu değiliz EL grubunda. Bu tip oyuncuların sayısı artmalı. Araya da 1-2 özel oyuncu serpiştirmeliyiz.

Cica şu ana kadar edindiğim izlenime göre bahsettiğim özel oyuncular gibi sivrilecek bir adam değil ancak her sezon 10 gol atacak düzeyde istikrarlı bir oyuncu. Ama biz, iyi bulduğumuzu alternatifsizlikten dolayı o kadar suyu çıkana kadar kullanıyoruz ki, ismi kim olursa olsun düşüşe geçiyor. Boey de öyleydi sakatlanmasaydı. Kasımpaşa maçında kötü oynamıştı mesela. Taylan da geçtiğimiz sezon öyleydi. Örnekler çoğaltılabilir.

Bu sezon 0'dan kadro kuruldu ve eksikleri var. Adım adım alternatifleri de kadroya kattıkça bu oyuncu grubunun çoğunu daha ekonomik ve daha verimli kullanabileceğimize inanıyorum.

Mevkisine göre çok az topla buluşuyor ve sayıca çok az olumlu aksiyona giriyor. Fazla garantici ve çekingen bir görüntüde. Kötü giden takımı iyi edemez maç alamaz Konya'da oynasa bu adam kimmiş demem. Mevkisi o değil yanına Kroos ve Casemiro gelse daha iyi olur bahanelerinin arkasına saklanmamak lazım. Orta sahanın en ileri ucunda oynayan oyuncu bu kadar etkisiz olmamalı. Bazen sahada olduğunu unutuyorum. Yerine daha iyisi de yok başlarda mecbur oynamalı diyordum ama artık bir süre kesilmeli diğer oyuncular denenmeli böyle gitmiyor.

Genç oyuncu alınacak diye seneler heba edilemez. Genç oyuncu da alıyorsan direk katkı verecek. Kimse bunu bahane edip başarısızlığı kabullenemez. Her sene şampiyonluk bekliyorum ben sen şampiyonluktan feragat edip Trabzon'u tutabilirsin.
Cok beklersin, bitik heriflerle sokuk ligde sampiyon olup avrupada rezil olmak benim hosuma gitmiyor senin gidebilir.

Avrupada bu sekilde dinamik adamlarla basarili olabilirsin bunun da ornegini canli olarak goruyosun daha ilk sezondan

Geri
Üst Alt