#33 Alexandru Cicâldău

iniesta zamanında barca yerine bizden çıksa bu ne lan boş futbolcu diyip amatöre giderdi heralde.

Bu kadar bokladıkları adam az şanslı olsa 10 golü şimdiden bulmuştu bir orta saha topçusu olarak. 6 numara yokluğunun da takımın tamamını etkilediği , bize pas oyunu oynatmadığı bir senaryoda hem de. Adam formsuz , sorumluluk almıyor ve pısırık bir görüntü çiziyor son 3-4 maçtır buna okey. Buradaki takıntılı üyelerin devamlı konusuna girip adama ateş edecekleri bir durum yok ortada. Özellikle 2-3 kişi adamı geldiği gibi eleştirmeye başladı zaten , bunlar kim gelse eleştirir. Daha evvel de söyledim , insanlar kötü giden hayatlarının acısını burada gerekli gereksiz topçulara söverek çıkarıyor. Maç konusu , futbolcu konuları direkt milletin nefret kustuğu yerlere dönüşüyor maçlar sırasında ve sonrasında. Histerik davranmayıp aklını kullanarak yorum yapanların sayısı 5-10'u geçmez.

Bu kadar bokladıkları adam az şanslı olsa 10 golü şimdiden bulmuştu bir orta saha topçusu olarak. 6 numara yokluğunun da takımın tamamını etkilediği , bize pas oyunu oynatmadığı bir senaryoda hem de. Adam formsuz , sorumluluk almıyor ve pısırık bir görüntü çiziyor son 3-4 maçtır buna okey. Buradaki takıntılı üyelerin devamlı konusuna girip adama ateş edecekleri bir durum yok ortada. Özellikle 2-3 kişi adamı geldiği gibi eleştirmeye başladı zaten , bunlar kim gelse eleştirir. Daha evvel de söyledim , insanlar kötü giden hayatlarının acısını burada gerekli gereksiz topçulara söverek çıkarıyor. Maç konusu , futbolcu konuları direkt milletin nefret kustuğu yerlere dönüşüyor maçlar sırasında ve sonrasında. Histerik davranmayıp aklını kullanarak yorum yapanların sayısı 5-10'u geçmez.

dediğin gibi 10 golü çok rahat bulabilirdi. Çok ama çok şanssız herif ya. pozisyonlarda hep zayıf ayağıyla vurabileceği açılarla gelişiyor malesef. bu şanssızlığa bi çözüm bulması lazım.

Pp deki Drizzt mı?

Mevkisine göre çok az topla buluşuyor ve sayıca çok az olumlu aksiyona giriyor. Fazla garantici ve çekingen bir görüntüde. Kötü giden takımı iyi edemez maç alamaz Konya'da oynasa bu adam kimmiş demem. Mevkisi o değil yanına Kroos ve Casemiro gelse daha iyi olur bahanelerinin arkasına saklanmamak lazım. Orta sahanın en ileri ucunda oynayan oyuncu bu kadar etkisiz olmamalı. Bazen sahada olduğunu unutuyorum. Yerine daha iyisi de yok başlarda mecbur oynamalı diyordum ama artık bir süre kesilmeli diğer oyuncular denenmeli böyle gitmiyor.
İşte sıkıntı burada. Orta sahanın en ilerisindeki adam olarak belki de hiç maça çıkmadı bizde. Çıktıysa da çok kısa oldu bu.

açıkçası yanındaki oyuncular, taktik, sistem, hoca vs bilmem ama şuan bir halt oynamadığı çok açık. biraz daha beklemekte fayda var inş pişman olmayız.

Galadriyel hanimin tek sac telini esirgedigi feanor beyi saygi ve sevgiyle selamlıyorum

Cok beklersin, bitik heriflerle sokuk ligde sampiyon olup avrupada rezil olmak benim hosuma gitmiyor senin gidebilir.

Avrupada bu sekilde dinamik adamlarla basarili olabilirsin bunun da ornegini canli olarak goruyosun daha ilk sezondan

Bitik heriflerle şampiyonda olunmuyor zaten. Genç yaşlı fark etmez Galatasaray'ın ilk 11'i direk katkı verecek oyunculardan oluşmalı.

Geri
Üst Alt