Zafer Gökhan Güney
Sarı Üye
- 6 Haziran 2015
- 669
- 588
- 853
Kendisini çok savundum ama o frikik pozisyonunda Nelsson'a topu yuvarlamaması resmen futbol zekasının yeterli olmadığının göstergesi. Artık arkanda değilim Cica..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vallaha benimde canımı sıkan en büyük mevzu bu zaten. Selçuk İnan ile Necati Ateşle koskoca Galatasaray yürümez. Tam profesyonel kişiler lazım. Belki birgün görürüz bunuda. Gençleşme işini risk alarak yaptık, bunuda yapacak birileri gelir.Adam rakip takımların aranan oyuncusu. o ovuluyor BURDA. Antrenör yokki başımızda gelenler basta iyi oluyor sonra düşüyor oyundan. niye kimse sorgulamiyor
Aga sonlara dogru bozdu kendini zaten ama geldigi ilk 2 sene Cicaldaounun suan oynadigi topun 100 kati iyisini oynuyordu.cok pas hatasi yapiyordu o kadar.Ama Cica riske bile girmiyor.Yine Belhanda ovuluyor BURDA. Adanademirde bile oynayamayan bir adam kendisi.
belonun 50 pas hatasi yapan hali cicadan daha faydali malesef. saklanarak burda top oynayamazsin hata da yapacaksin messi degilsin ama sorumululuktan kacarsan 1 olur 2 olur 3ü göremezsin. sirf yeni transfer diye bir sey demiyor kimse, morutan bile kacak oynamiyor kulubeye cekilecegini goze alarakYine Belhanda ovuluyor BURDA. Adanademirde bile oynayamayan bir adam kendisi.
Ads maclarini izliyon mu?Belhandashbelonun 50 pas hatasi yapan hali cicadan daha faydali malesef. saklanarak burda top oynayamazsin hata da yapacaksin messi degilsin ama sorumululuktan kacarsan 1 olur 2 olur 3ü göremezsin. sirf yeni transfer diye bir sey demiyor kimse, morutan bile kacak oynamiyor kulubeye cekilecegini goze alarak
adana Tesislerinde izliyordur reisAds maclarini izliyon mu?Belhandash
oynadığı maclara bakiyodum da bayadir oynamiyoduAds maclarini izliyon mu?Belhandash
Allah korusunoynadığı maclara bakiyodum da bayadir oynamiyodu
Evinde Nargile içer maç saatinde inanmaAllah korusun
Oynarda saplama ihtimali yuksek.Adam gittiginden beri derbi kazanmiyoruz.Hic bisey yapmasa bile ugurlu geiyirda Belhanda bize.Derbilerde.Evinde Nargile içer maç saatinde inanma
Böyle şeylere inandigin için seni kiniyorum. Ona rağmen yenilmiyordukOynarda saplama ihtimali yuksek.Adam gittiginden beri derbi kazanmiyoruz.Hic bisey yapmasa bile ugurlu geiyirda Belhanda bize.Derbilerde.
BilememBöyle şeylere inandigin için seni kiniyorum. Ona rağmen yenilmiyorduk
oynadığı maclara bakiyodum da bayadir oynamiyodu