#33 Alexandru Cicâldău

Kendisini çok savundum ama o frikik pozisyonunda Nelsson'a topu yuvarlamaması resmen futbol zekasının yeterli olmadığının göstergesi. Artık arkanda değilim Cica..

Adam rakip takımların aranan oyuncusu. o ovuluyor BURDA. Antrenör yokki başımızda gelenler basta iyi oluyor sonra düşüyor oyundan. niye kimse sorgulamiyor
Vallaha benimde canımı sıkan en büyük mevzu bu zaten. Selçuk İnan ile Necati Ateşle koskoca Galatasaray yürümez. Tam profesyonel kişiler lazım. Belki birgün görürüz bunuda. Gençleşme işini risk alarak yaptık, bunuda yapacak birileri gelir.

Duran toptan bir kere iş yap. 7 m değil 700 bin Euro eder anca, şu oyunuyla.

Toptan korkan ve bana atmayın kafası ile hareket eden futbolcuyu sevmiyorum. Bunun bir eşi de feghouli denen kağnı.

Yine Belhanda ovuluyor BURDA. Adanademirde bile oynayamayan bir adam kendisi.
belonun 50 pas hatasi yapan hali cicadan daha faydali malesef. saklanarak burda top oynayamazsin hata da yapacaksin messi degilsin ama sorumululuktan kacarsan 1 olur 2 olur 3ü göremezsin. sirf yeni transfer diye bir sey demiyor kimse, morutan bile kacak oynamiyor kulubeye cekilecegini goze alarak

belonun 50 pas hatasi yapan hali cicadan daha faydali malesef. saklanarak burda top oynayamazsin hata da yapacaksin messi degilsin ama sorumululuktan kacarsan 1 olur 2 olur 3ü göremezsin. sirf yeni transfer diye bir sey demiyor kimse, morutan bile kacak oynamiyor kulubeye cekilecegini goze alarak
Ads maclarini izliyon mu?Belhandash

oynadığı maclara bakiyodum da bayadir oynamiyodu
FG-V6wbWUA4gatM

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu adam kaleye yakın oynarsa fark yaratıyor. Yarın Berkan-Taylan-Cicaldau bir üçlüsü çıkıp Cica stoper arasından top çıkarmaya devam ederse maçı kapatıcam and içtim.

Ya Berkanla Taylan bu adamdan daha mı tehlikeli kale etrafında. Bu adam top çıkartmaya gidiyor Berkan rakip yarı sahada top istiyor. Taylan’ın Berkan’ın hücumda ne kadar meziyeti var rakip ceza sahasında kardeşim skor katkısı mı veriyorlar. Bu adam gerideyken onlar niye ilerde aklım almıyor

Bir daha duran toplara karismamali bu herif. Hayatimda gördüğüm en kötü frikikci

Geri
Üst Alt