#33 Alexandru Cicâldău

Be utanmaz adam penaltıcı sen değil misin neden ikidir topu başkasına kaptırıyorsun bu korkak sinik herife az daha 10 numarayı da vereceklerdi. 6.5 mio verdirip aldıranlara dava açılmalı burası Galatasaray böyle topçuların ne işi var!!

sistem içinde önemli meziyetlere sahip bir topçu olabilir ben de potansiyeli olduğunu düşünüyorum ama galatasaray'ın artık bulanık değil net topçulara ihtiyacı olduğu belli. yani arkasındaki iki orta saha kötü ve bundan dolayı oynayamıyor olabilir. bu da zaten başlı başına yanlış transfer olduğunu ispatlıyor iki orta sahan vasatsa o mevkiye daha net topçu alacaksın ya da orta sahaya doğrudan transfer yapacaksın.

3. golün mimarından kimse bahsetmiyor. Kafasını kaldırsa sol tarafta bomboş bir adamımız bekliyordu bekledi bekledi top daha Boey'e gelmeden topu kaptıracağını anladım çünkü ölü noktaya attı topu yorulmuştu ve golden sonra da çıkarıldı zaten bugün beğenmedim maalesef.

Macin icinde hic yok ve karcirdigi gollerin haddi hesabi hic yok artik.

Cicaldau ya gelene kadar o kadar saçma sapan işler yapan futbolcularımız var ki sıra Cicaldau ya yetişmiyor
onyekuru kritik anlarda sac bas yolduracak golleri kacirdigi icin sevilmiyordu. dönem dönem bunlar olur ama oyuncu güncel yetenegini kullanabilmeli uzun vadede.

cicaldau pozisyon itibariyle bizim mahkum oldugumuz bir oyuncu ama özgüveni yerle bir oldugu icin yapabilecegi en basit seyleri bile yapamiyor. hata yapmaktan korkan oyuncu sorumluluk almaz, verimli olamaz. toplara vururken "ulan ben kesin gol atarim" diye vurmuyor kesinlikle.

bu arkadaşı en çok övenlerden biriyimdir herhalde en başından beri. yalnız artık notumu verdim, bu arkadaş futbolcu değil, olamaz. küçük liglerde paspaslık yapabilir fakat bizim buralarda -ki bizim ligimizde küçük aslında- paspas dahi olamaz. karaktersiz, korkak, haysiyetsiz bir arkadaşimizdir cica. Daha ağır laflar ederdim kurallar müsaade etmiyor.

sorumluluk almasın bu dkdan sonra alacağı varsa da alamasın. inşallah tez vakitte ya kulüpten gider ya da futbol hayatı biter nokta

En gereksiz transfer, kac haftadir diyorum oynamadikca daha iyiyiz, örnegin antalya maci.

Performansının kötü olduğuna katılıyorum.

Fiziki olarak da iyi durumda değil.

Katılmadığım nokta futbolcu olmadığı.

Bence hem Cicaldau hem de Morutan yetenekli oyuncular. Fiziki olarak güçlenip düzgün bir sistemle oynadığımız sürece ikisinin de parlayacağını düşünüyorum.

Performansının kötü olduğuna katılıyorum.

Fiziki olarak da iyi durumda değil.

Katılmadığım nokta futbolcu olmadığı.

Bence hem Cicaldau hem de Morutan yetenekli oyuncular. Fiziki olarak güçlenip düzgün bir sistemle oynadığımız sürece ikisinin de parlayacağını düşünüyorum.
Morutana katiliyorum ama cicaldauda bikere mental sorun var lider oyuncu degil.

Bizde böyle adamlar tutmaz sistemde iş yapacak topcu değil bireysel yetenekleri olan adamlar lazım zarar etmeden satabilsek iyi olur birilerine kitleyecek menajerlerle anlaşmak lazim..

Morutana katiliyorum ama cicaldauda bikere mental sorun var lider oyuncu degil.
Lider görüntüsünde olmadigina katılıyorum.
Yeni bir ülke, kalitesiz olsa da sert bir lig. Çalkantıda olan bir kulüp. Biraz zaman tanımamız lazım. Çok yararlı bir oyuncuya dönüşebilir.
Sadece benim görüşüm tabii ki. Zamanla göreceğiz. Genc oyuncular icin mantıklı bir teknik direktörümüz de var. Ben umutluyum.
Bakalim.

Geri
Üst Alt