#33 Alexandru Cicâldău

Geçmiş olsun...

Zararın neresinden dökülürse kardır.

2 milyon zarar etsek öpüp başıma koyarım.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Arkadaşlar eleştiri yaparken gene ipin ucunu kaçırmışsınız. Bu herif böyle değildi ilk geldiğinde Marsilya maçı sonrası ne oldu bilmiyorum kaçarak oynamaya başladı. Space Jam'deki gibi yetenekleri çalınmadıysa toparlama ihtimali var yeni hocayla beraber. Sinik bir tavır göstermesini belli ki psikolojik sebepleri var. Şut atabilecek dribling yapabilecek adam baya bunu yapmaktan korkuyor gibi oynuyor. Bu kadar değersizleştirmeyin kendi topçunuzu.

Arkadaşlar eleştiri yaparken gene ipin ucunu kaçırmışsınız. Bu herif böyle değildi ilk geldiğinde Marsilya maçı sonrası ne oldu bilmiyorum kaçarak oynamaya başladı. Space Jam'deki gibi yetenekleri çalınmadıysa toparlama ihtimali var yeni hocayla beraber. Sinik bir tavır göstermesini belli ki psikolojik sebepleri var. Şut atabilecek dribling yapabilecek adam baya bunu yapmaktan korkuyor gibi oynuyor. Bu kadar değersizleştirmeyin kendi topçunuzu.
Elano sendromuna yakalanmış. :money:

takım bir anda düşünce tek tek herkes kötü görünüyor gerçekten çok kötü oyuncular var elimizde ama bir de hem bu çok kötülerle oynadığı için hem de psikolojik olarak takım geriye gittiği için olduğundan kötü görünenler var

cica ikincisinden

1642407762477.webp

Kotu degildi gecen maclardaki gibi biraz sorumluluk aldi gibi 4-5 iyi paslar ve atak yapmaya calisti, burdan baslamak lazim. Devamini getirir umarim. Ama sanki daha istekliydi dun.

Dripling yeteneği olmaması futbolundan %50 götürüyor bence. Yoksa pres gücü, pas kabiliyeti, pozisyon koklaması gayet iyi adamın. Bariz bir şekilde işleyen takımda parlayacak bir adam. Bizim gibi kaos ortamına girmiş bir takımı kurtaracak adam değil.

Ajax, Atalanta, Leipzig gibi takımlarda oynasa muhtemelen şimdiye 10+ gol 10+ asist yapmış piyasasını yukarı çekmişti.

Hücum anlamında 4-6-0'a geçtiğimizde daha etkin oldu. Hem daha fazla ceza sahasına girdi , hem koşu yapan Kerem'e vs ara pas atma fırsatı buldu. Torrent hocanın seveceği tarz bir topçu bence , üzerine düşecektir ama iş kendisinde bitiyor. Hala penaltıları bırakıyor sorumluluk almalı.

Iyi sevismedigini dusunuyorum. Ciddiyim. Bu kadar siniklik. Psikolojik problemleri var.

Söylenildiği kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Düzgün bir orta saha üçlüsü olsa baya iş yapar bence.

Bu adam nasıl GS orta sahası olur nasıl 6.5 milyon verilir inanılır gibi değil.Bunu alan adama görevi suistimal den dava açmalı klüp.

Geri
Üst Alt