Fatih Durak
Kırmızı Üye
- 19 Mayıs 2018
- 1.732
- 1.070
- 1.253
Artık kabul etmek gerekir ki bu iki Rumeni çakmışlar bize.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elano sendromuna yakalanmış.Arkadaşlar eleştiri yaparken gene ipin ucunu kaçırmışsınız. Bu herif böyle değildi ilk geldiğinde Marsilya maçı sonrası ne oldu bilmiyorum kaçarak oynamaya başladı. Space Jam'deki gibi yetenekleri çalınmadıysa toparlama ihtimali var yeni hocayla beraber. Sinik bir tavır göstermesini belli ki psikolojik sebepleri var. Şut atabilecek dribling yapabilecek adam baya bunu yapmaktan korkuyor gibi oynuyor. Bu kadar değersizleştirmeyin kendi topçunuzu.

Onu da savunmuştum zaten zamanında , hatırlarsın. Benzer problemler var denebilir hakikaten. Onun oynadığı takım da sinik bir takımdı bugünkü takım da öyle.Elano sendromuna yakalanmış.![]()
Arkadaşlar eleştiri yaparken gene ipin ucunu kaçırmışsınız. Bu herif böyle değildi ilk geldiğinde Marsilya maçı sonrası ne oldu bilmiyorum kaçarak oynamaya başladı. Space Jam'deki gibi yetenekleri çalınmadıysa toparlama ihtimali var yeni hocayla beraber. Sinik bir tavır göstermesini belli ki psikolojik sebepleri var. Şut atabilecek dribling yapabilecek adam baya bunu yapmaktan korkuyor gibi oynuyor. Bu kadar değersizleştirmeyin kendi topçunuzu.
Dün yine kacirdi öyle.Adam bu sene 6 pasta kaçırdıkları atsa yine çok daha fazla puan vardı