#33 Alexandru Cicâldău

Boşuna kulübü ziyaret etmemişler. Bu transferin üzerine gidilmeli neler döndü kamuoyuna açıklanması lazım.

1645985721123.webp

Bugün en kötü maçlarından biriydi. Rakibin stoperleri bu kadar genişe açılıyorken yıldızlaşması gereken maçtı, kaybolup gitti.

Hayır bide bu oynuyor, Morutan kadroda yok valla pozisyonu olmasa bile bundan faydalı oynar bir şey yaptığı yok zaten

Niye oynatiyorsun aga? 6.5 milyon euro verdin diye her mac oynatmak zorundamisin? Bitti o is hepimizin kicina kacti artik hatanin neresinden donulurse kardir.

Maalesef çok formsuz. Bugün bayağı silik oynadı.

Umarım en kısa zamanda toparlar.

Maçlarda insiyatifini koyması lazım.

takımı sallamıyor belli ki , bikaç maç kesilmesi gerekmekte.

Ben pek ümitli değilim ama Seri-N'zonzi-Lemina transferlerinin tutmadığını gördükten sonra artık hiç bir transferi 5-6 maça çıkmadan direkt net bir tavır sergilememek gerektiğini düşünüyorum. Bakalım hayırlısı inşallah çok başarılı olur sonra satıp para kazanırız.

Ekli dosyayı görüntüle 131994
Geldiği gün bunları yazdım. (Asıl yorum görselde) Ha haklı çıktık vs. diye söylemiyorum ben oyuncudan hala ümitliyim.

Hatta beklentilerimin çok üstünde oyunlar da oynadı. Sadece bizim taraftar profilini bildiğimden dolayı bunları yazmıştım.

Oyuncunun oyun stili zerre yanıltmadı beni, sağ olsun taraftarda haklı çıkarıyor şu dönem.

TR'de bir oyuncuya bu kadar para verince her maçın kurtarıcısı olması bekleniyor. Neyse bu uzun bir konu.

Tam formunun zirvesindeyken covid oldu. Sonrasında ciddi düşüş var umarım en kısa sürede toparlar.

Sezon başından beri Gedson-Cica-Berkan hayali kurdum. Gedson, Cica'yı da yükseltecek bir oyuncuydu.

Kaçan balık tahminimizden çok daha büyük. Henüz farkında değiliz...

harbiden isteyeni varsa yollayın gitsin. yazık şu adama verilen paranın üstüne biraz daha koyup gedson'u alabilirdik.

Emre Çolak bundan etkili oynardı çok yazık oldu. Tek kale oynadığımız maçta bile etkili olamıyor.

Rakibin arkasına saklanıyor herif yav.

Bir şekilde bunu engelleyip , düzeltemez miyiz acaba.

Kendisini cok begenmiyorum ama futbolu bildiği, yararlanabileceğimiz bir oyuncu olduğu da gerçek. Yanına alacagımız bence tek bir oyuncu, cicayı cok rahatlatır. Ama işin kötüsü o tek oyuncuyu da şansın yoksa 20 m dan asağı alamazsın. Ya yanına hamsik, eski sosa gibi bir maestro cekiceksin yada malum rizeli arkadaşın profilinde birini cekiceksin. 1.si %10 ihtimal bulunur ama 2.sini artık bulmak imkansız. Bu profiller haricinde atıyorum önüne Talisca'yı bile alsan Cica'ya cok bir faydası olmaz bu arada.

10 Milyonluk teklif doğruysa çok iyi para.

Geri
Üst Alt