- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 663
EN ÇOKTA NEYE ÜZÜLÜYORUM
BEN HAGİYİ İZLEYEREK,HAYRAN OLARAK BÜYÜDÜM
BENİM ORTAOKULLU,LİSELİ HATTA YENİ ÜNİVERSİTELİ OLMUŞ GALATASARAYLI Z KUŞAĞI KARDESLERİM BUNLARI İZLEYEREĶ BÜYÜYOR.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EN ÇOKTA NEYE ÜZÜLÜYORUM
BEN HAGİYİ İZLEYEREK,HAYRAN OLARAK BÜYÜDÜM
BENİM ORTAOKULLU,LİSELİ HATTA YENİ ÜNİVERSİTELİ OLMUŞ GALATASARAYLI Z KUŞAĞI KARDESLERİM BUNLARI İZLEYEREĶ BÜYÜYOR.

Evet Berkan vasat bile sayılmaz bence, vasata ulaşması için bile 2-3 kademe atlaması lazım, bak Cicaldau yu geçtim Taylan bile Berkan a göre çok daha efektif bir oyuncudur hatta abartıyorum Berkan profesyonel düzeyde futbolcu olduğundan bile emin değilimŞutu fln boşverin bu adamın hiç al veri yok dribblingi yok altyapıdan birini koysan aynı topu oynar. Bence Berkan’dan daha vasat.
Buldugu pozisyonlari gol yapsa benzeyecek ama nerdeHala aklimda bak, bu gelecegi donemde (soylentiler cikiyordu) forumda "Sasa Ilic gibi.." diye yazan vardi oyun tarzina. Olum, yapmayin etmeyin.. Sasa Ilic efsane adamdi yaf. Inceciydi, alti pasta vurdugu, dokundugu gol olurdu. Simdi olsa gozum kapali 11 yazarim. Bu adamin ne oynadigini ben anlamadim. Karsi karsiya da kaciriyor, zaten cekingen sorumluluk almayan bir tip. Bize uygun bir karakter degil.
futboldan anlayan değerli 1 şahsiyetbu herifin hicbir zikime yaramadığı radyodan bile anlaşılıyor. geçen hatay maçını açtım ilk 11'i dizmeye calışıyom. 10 kişi tamam 11. yi bulamıyom. meğersem bu götmüş 20 dakika sonra spiker söyledi

Vatan hainliginden öteBelhanda'dan vazgeçip bu Casper'i almak...