#33 Alexandru Cicâldău

Şutu fln boşverin bu adamın hiç al veri yok dribblingi yok altyapıdan birini koysan aynı topu oynar. Bence Berkan’dan daha vasat.
Evet Berkan vasat bile sayılmaz bence, vasata ulaşması için bile 2-3 kademe atlaması lazım, bak Cicaldau yu geçtim Taylan bile Berkan a göre çok daha efektif bir oyuncudur hatta abartıyorum Berkan profesyonel düzeyde futbolcu olduğundan bile emin değilim

Adam 24 yaşında 1.5 senedir profesyonel futbol oynuyor

Elmas'ın başkan olmasını en baştan hiç istemedim. Çünkü Terim'e anahtarı teslim edip kulübü batırmasını izleyeceğini biliyordum. 6.5 milyon, az buz para değil. O kadar para harcayıp takımı düşme potasına nasıl soktular görüyoruz. Planlasan yapamazsın bunu.

kadroda muhammet dışındakilerin kız gibi topa vurmasından bıktım. Gerçi muhammet de vuruyor vurmasına da o kadar abanıyor ki dağa taşa vuruyor

Günde 1 kez Berkan mi Taylan mi yoksa cikaldao mu daha kötü tartışılıyor forumda :)

Marcao dönmeden önce Nelsson’a çöp muamelesi yapılıyordu. Bu tip oyuncuları tamamlamak gerek. Yanına Berkan ve Taylan’ı koyarsan Cicaldau’nun performansı bu kadar olur. İyi bir kadroda bu adam iyi bir parça olabilir, kötü bir futbolcu değil, kullanamıyoruz ve adam toptan kaçıyor, bu kötü oyuncu olmasından ziyade başka problemlere işaret ediyor. Takımda Kerem ve stoperler hariç iyi oynayan yok zaten. Premier Lig’e gider dediğimiz Boey bile tartışılabilir durumda şuan.

Ek olarak bu adamı Pulgar ile birlikte ortasahanın ortasında kullanmamız gerek. Bence güvenilir bir pas istasyonu olur bu rolde. Pulgar ile ikisi Taylan-Berkan’a göre fark yaratır, topu rakibe vermez. Selçuk-Melo gibi kullanmalıyız.

Hala aklimda bak, bu gelecegi donemde (soylentiler cikiyordu) forumda "Sasa Ilic gibi.." diye yazan vardi oyun tarzina. Olum, yapmayin etmeyin.. Sasa Ilic efsane adamdi yaf. Inceciydi, alti pasta vurdugu, dokundugu gol olurdu. Simdi olsa gozum kapali 11 yazarim. Bu adamin ne oynadigini ben anlamadim. Karsi karsiya da kaciriyor, zaten cekingen sorumluluk almayan bir tip. Bize uygun bir karakter degil.
Buldugu pozisyonlari gol yapsa benzeyecek ama nerde

bu herifin hicbir zikime yaramadığı radyodan bile anlaşılıyor. geçen hatay maçını açtım ilk 11'i dizmeye calışıyom. 10 kişi tamam 11. yi bulamıyom. meğersem bu götmüş 20 dakika sonra spiker söyledi
futboldan anlayan değerli 1 şahsiyet :tbr:

Bunu ve nelsonu alarak kendi bacağımıza sıktık resmen. Yabancı kuralı hiç düşünülmedi

Avrupa maclarinda da böyle lale gibi vurursa topa isimiz var

orta sahaya daha iyisi gelene kadar ilk 11de olmali.

elimizde daha iyi 8 numara oyuncu yok malesef.

dün gördük yoklugunu. 80 dakika iki pas yapamadik.

Geri
Üst Alt