#33 Alexandru Cicâldău

Geçen sene bu oyuncularla Avrupa da başarılı olduğumuzu unutmamak lazım Cicaldau ve Morutan dan bu sene daha iyi performans bekliyorum ikisi de kaliteli oyuncular

kafamda hiç yer bulamıyorum bu adama ya hadi denensin desem..

o hakkı hep morutan'dan kullanıyorum ikisi arasında

1656373264072-png.165102

siz cicaldao dan Hagi yaratmaya çalışıyorsunuz ama olmazzz. Sasa İliç olabilir mi ? Zaten ilicten eksiği yok ben ondan bir iniesta çıkmasını bekliyorum.

Nasıl mı? Arkası sağlam bir orta saha olacak önce ve önünde golcü bir forvet.

Sen bunu sağlar ve maç içinde sol iç kanat olmasını istersen sana acayip katkı verir.

Size en ön plana çıkan özelliklerini sayabilirim ama en önemlisi oyun görüşü. Saha da herşeyin farkında yalnız bırakılmış bir adamdan bahsediyoruz.

Takımı cicaldao üzerine kurmayacağiz asıl yapmamız gereken sanki cicaldao yokmuş gibi kadro kurmak. Başarının anahtarı bu bence kendisi duygusal ve kırılgan birisi onu şartlamamalı serbest oynatmalıyız. Yeteneği saha içinde kendiliğinden ortaya çıkacak ve bu oyundan zevk alacaktır. Umarım ne dediğimi anlayabiliyorum dur çünkü hiç futbol makalesi falan yazmadım.

Belhanda'nın yerine alınmasına çok üzülüyorum. Şu videoda Belhanda'nın 10 saniyede buluştuğu top sayısı bu elemanın sezon boyu buluştuğu top sayısı ile eşit. Cica'nın şöyle bir pas verdiğini de hatirlamiyorum.

Belhanda'nın yerine alınmasına çok üzülüyorum. Şu videoda Belhanda'nın 10 saniyede buluştuğu top sayısı bu elemanın sezon boyu buluştuğu top sayısı ile eşit. Cica'nın şöyle bir pas verdiğini de hatirlamiyorum.

Cica'nın verdiği çok daha iyi paslar oldu da, sıkıntısı pas verememek değil sorumluluktan kaçması zaten. 2. yarı baya bıraktı oynamayı.

okan burukla beraber iyi bir ivme yakalayabilir belki bakalım

Geri
Üst Alt