#33 Alexandru Cicâldău

İlk maçlarındaki haline dönecekse kalmasından yanayım ama covid sonrası oynadığı maçların hiçbirinde o ışığı vermedi.

ilk maçlarda öne çıkan özelliklerini övüp eksik yönlerini zamanla düzeltmesini umarak yazıyorduk. fazla iyimser bir tablo çizmişiz. bu arkadaşın 5 sene sonra ulaşacağı max seviye vatandası maxim'in çeyreği falan olacak muhtemelen.

Bu tarz isimler tam virüs tipi oyuncudur aslında.Sebebi mevkisiz olmaları.Ne skora etki eden tam bir 10 numara ne tempolu devamlılığı olan bir 8 numara ne de kanatta yardiracak seri bir 7 numara.Her şeyden biraz var ama hiçbir şeyi tam yapamayan familyadan.Biraz zorlayınca da fiziksel yetersizliği nedeniyle vücut kaldırmıyor ve patlıyor.Acilen satıp kurtulmamız lazım.As oyuncu olamaz,yedek olarak da Emre Akbaba daha çok iş yapar yerine.Gereksiz yere yabancı kotasını doldurmamak lazım.

Şuan Mert Hakan yandaşa fitim beyler

Nöbete yazacaktım siz sanki nöbetteymişsiz gibi okuyun ona göre beğenirseniz like verin.

Bu tarz isimler tam virüs tipi oyuncudur aslında.Sebebi mevkisiz olmaları.Ne skora etki eden tam bir 10 numara ne tempolu devamlılığı olan bir 8 numara ne de kanatta yardiracak seri bir 7 numara.Her şeyden biraz var ama hiçbir şeyi tam yapamayan familyadan.Biraz zorlayınca da fiziksel yetersizliği nedeniyle vücut kaldırmıyor ve patlıyor.Acilen satıp kurtulmamız lazım.As oyuncu olamaz,yedek olarak da Emre Akbaba daha çok iş yapar yerine.Gereksiz yere yabancı kotasını doldurmamak lazım.

Taylan ve Berkan'ın elde patlamasına da bu hayalet sebep oldu. Her yere yetişmeye çalışıp batırdılar.

Topa dokunmadan attığı vücut çalımlarının hastasıyım. Rakip defans karşısına geldiğinde önce sola doğru vücudunu silkiyor sonra sağa doğru silkiyor.
Rakip oyuncu acaba gene sola mı silkecek derken bu sefer ters köşe yapıp sağ tarafa doğru hamle yapıp rakibi ekarte ediyor.

Aynen böyle

1656613731235.gif

''Proje'' den hiç anlamayan herkes bu başlığa doluşmuş yav!..O proje, sahibini de yok etti, ismini nostaljik hale getirdi ama olsun; ''Vizyon'' gibi fiyakalı sözcüklerden biridir ve her daim keriz müşterisi çıkar!..

Popescu ve Becalinin en kral GS kazığı.. 3.ligde daha iyi topçular var , alt yapıda bundan iyileri doluu, çok boş bir adam inşallah 2 olur 3 olur bir keriz bulurda itekleriz.. Hiç sanmam ama.. Febeş cimnastikçiler filan olsa 7-8 e satarlar her türlü ama maalesef o konuda da çok gerideyiz.

İlk devre ceza sahasına yaptığı koşularla bir sürü gol pozisyonuna giriyordu. O dönem rahat 10 gol bulur diye düşünüyordum. Acayip ince kilit paslar da atıyordu. Sonra bir covid muhabbeti patladı. Sanki kanser olmuş gibi düştü adam. Ya da fizik olarak oynadığı pozisyonu kaldıramadı. Biz onu 8 sandık ancak bu adam bildiğin 9.5. Başka yerde de oynayamaz. Satılma imkanı varsa satılmalı. Emre Akbaba (ki kendisinden nefret etmiştim bir önceki sezon) kendisini bulmuşken rotasyonda onla devam ederim. En azından daha garanti bir skor vadediyor.

Geri
Üst Alt