#33 Alexandru Cicâldău

keyif verici vibeı hissetmeyen benle arkdaşlık etmesin

33, 83, 93 c0k düşünüy0 musunuz numara secerken

Sasa ılıc gibi basit ve gösterişsiz oynuyor tam bir görev adamı özellikle penaltı kaçmışken 3-4 kişi arasından Diagne'ye çıkardığı topla maçı rahat kazanmamızı sağladı eğer bir kaç dakika içinde gol bulmasak devreye girsek penaltı kaçma şokuyla 2.yarı kötü halde çıkabilirdik tam vaktinde motivasyonu toparladık. Daha iyi olacaktır bol bol araya güzel toplar atacağını hissediyorum.

Tek macla adami havalara sokmak veya cöp demek yanlis olur, ama Cicaldau tek bana mi biraz agir geldi? Vücut yapisana bakarak, ben biraz daha kivrak veya tempolu olur sadim.

Belki 100% hazir degildir diye de olabilir

bence akıllı bi herif tekniği de iyi sonda da herifin tekini takip edip kayaraktan topun taca çıkmasına vesile oldu
zmnla daha fazla okazyon bularak neler yapabileceğini daha net gösterebilicektir

Ben mi yanlış hatırlıyorum Gedson ilk maçlarda kendini belli ediyordu.
ilk maçında girer girmez gol atmıştı ve sonrası maçlarda baya bir bocaladı...o sıralar neredeyse herkes çöp muamelesi yapmaya başlamıştı...sezon finaline doğruda asıl Gedson'u gördük...Alex için ise biraz beklememiz lazım bence...takım arkadaşları ile ilk maçından dolayı biraz bocaladı...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ne hazırlık maçına çıkarabildik adamı ne de başka bir şeye. adamın numarası yok, kazık, çöp gibi yorumlar.... pffffffff
boşa övmeyelim diyen de var nasıl bi övgü yapıldı acaba cicaldau için, ilk maçına göre fena değil, oluru var falan demek güzellemek oluyor sanırım. çok değişik profiller var cidden geçen gedson geldiğinde de öyle yorumlar vardı ki adamı bir anda bidon etmişlerdi. neyseeeee

Bence o pasi bilerek ve gorerek Cagne'ye atti ama o topun Cagne ile bulusmasi da mucize 😁

Maçı 0 dribling, 0 şut ile bitirmiş.Kusura bakmayın ama eleştiri getirelim bir zahmet.Maçlık tabi eleştiri, kimseyi çöp yapma niyetimiz yok.

Galatasaray Orta sahasi da oynayan adama top gelmedi ne demek lan. Kicini kaldir o topu aliver Galatasaray da oynuyor sun. Berkana niye cok top geldi?

Bizim taraftar işini layığıyla yerine getiren adamı sevmez. Defanstan rakip kaleye kadar çalım atan, 90 metreden şut çeken, taraftara oynayan adamı sever.

Toplu/Topsuz gayet iyi bir oyun ortaya koydu. Kendisine verilen görevi gayet güzel de yerine getirdiğini düşünüyorum. Belhanda'ya olduğu gibi ulemalar bunu da yiyecek.

Sneijder denilen vasıfsız yüzünden her oyuncuyu onun gibi olsun istiyorsunuz..

Geri
Üst Alt