#33 Alexandru Cicâldău

Bunu kim izledi ve beğendi? Ya bunun YouTube videosu yapsanız bile insan beğeni butona basmaz
Ben izleyip beğenmiştim. Bence o kadar kötü futbolcu değil ama bizim şuanki seviyemizin yanına yaklaşamaz. İyi bir sistem takımında iş yapar , Anadolu takımları için bulunmaz bir topçu.

ab67706c0000da84455b36dd37147e9ec469fbf0

Bunu kim izledi ve beğendi? Ya bunun YouTube videosu yapsanız bile insan beğeni butona basmaz
Yav Ligi'nde gayet etkili performansı vardi. Aslında bizdede ilk maclari güzeldi. Takı cırcır olup sahayı terk edene kadar. Adama birşey oldu. Her zaman tutmuyor işte. En az zararla kurtulmaya bakacaz

Bunu Hagi’ye 1 sene kiralık vermek lazım popescuyla kefil olurken iyiydi. Şampiyon oldu şimdi alıp hazır hale getirsin. Kazara A.liginde falan parlar belki

Şöyle bir şey var sezonun başında öyle leş bir durumda değildi. Özellikle Corona olduktan sonra dibi görmüştü geçen sezon.

Ligin ilk haftalarında ceza sahasında sürpriz top buluşmaları ile epey tehlike yaratıyordu. Ben dahil çoğumuz böyle devam ederse çok rahat ligde double double yapabileceğini söylemiştik ilk maçlarından sonra. Evet biraz abartmış olabiliriz ama ilk haftalarda verdiği izlenim ile son süreçte gösterdiği performans arasında dağlar kadar fark vardı eğri oturup doğru konuşmak gerekirse.

Bu adamı niye saçma sapan bir lige kiraladık hâlâ aklım almıyor. En kötü Morutan gibi İtalya ikinci lige falan yollamak lazımdı. Resmen beyin tutulması 25 yaşındaki adamı Arap ligine yollamak.

Muhtemelen talibi falan çıkmayacak, bari geri dönsün de kampta deneyelim. Daha iyi olan takımla bir işe yarar belki bu sene.

dünya futbol tarihinde aynı transfer sezonunda 2 tane genç rumen futbolcu transfer eden kulup var mıdır acaba? şansımızı biraz fazla zorlamışız sanki.

Şöyle bir şey var sezonun başında öyle leş bir durumda değildi. Özellikle Corona olduktan sonra dibi görmüştü geçen sezon.

Ligin ilk haftalarında ceza sahasında sürpriz top buluşmaları ile epey tehlike yaratıyordu. Ben dahil çoğumuz böyle devam ederse çok rahat ligde double double yapabileceğini söylemiştik ilk maçlarından sonra. Evet biraz abartmış olabiliriz ama ilk haftalarda verdiği izlenim ile son süreçte gösterdiği performans arasında dağlar kadar fark vardı eğri oturup doğru konuşmak gerekirse.

Bu adamı niye saçma sapan bir lige kiraladık hâlâ aklım almıyor. En kötü Morutan gibi İtalya ikinci lige falan yollamak lazımdı. Resmen beyin tutulması 25 yaşındaki adamı Arap ligine yollamak.

Muhtemelen talibi falan çıkmayacak, bari geri dönsün de kampta deneyelim. Daha iyi olan takımla bir işe yarar belki bu sene.
Ben hala corona kaynaklı ciddi bir sorun kaldığını düşünmekteyim ilerleyen yıllarda bunu net olarak göreceğiz ki ya kalp yada akciğer kaynaklı bir problemi var bu süründürme seviyesinde bir hastalık değil ancak futbol performans sporu olduğu için kondisyonuna etki ediyor işte.
Kulüp olarak bunun sağlık durumumu çok detaylı araştırmalıyız.
Bu birde manitasından ayrılmıştı işler kendisi için pek iyi olmayacak gibi acil kendisini bulacak bir grup içinde olamazsa 27 yaşında futbolu bırakır.

Geri
Üst Alt