Eren Yıldırım
Sarı Üye
- 14 Ocak 2023
- 824
- 487
- 108
Bunu kim izledi ve beğendi? Ya bunun YouTube videosu yapsanız bile insan beğeni butona basmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben izleyip beğenmiştim. Bence o kadar kötü futbolcu değil ama bizim şuanki seviyemizin yanına yaklaşamaz. İyi bir sistem takımında iş yapar , Anadolu takımları için bulunmaz bir topçu.Bunu kim izledi ve beğendi? Ya bunun YouTube videosu yapsanız bile insan beğeni butona basmaz
Romanya ligi elit bir lig değil ve orda bile istatistikleri mükemmel değilBen izleyip beğenmiştim. Bence o kadar kötü futbolcu değil ama bizim şuanki seviyemizin yanına yaklaşamaz. İyi bir sistem takımında iş yapar , Anadolu takımları için bulunmaz bir topçu.
Burada beğeneni çoktuBunu kim izledi ve beğendi? Ya bunun YouTube videosu yapsanız bile insan beğeni butona basmaz
Burda hala Morutanı beğenen de var, ama gerçekler o ki, herif ancak ikinci lig kalite kumaşı varBurada beğeneni çoktu
Ben morutanın potensiyelini beğeniyorum bakalım bu sene kamptaBurda hala Morutanı beğenen de var, ama gerçekler o ki, herif ancak ikinci lig kalite kumaşı var
Ne potansiyel 24 yaşında, kafa yapısı hala 14. Bundan hayatta üst düzey futbolcu olmaz. Süper ligde başka takımda bile yapamazBen morutanın potensiyelini beğeniyorum bakalım bu sene kampta
Yapar bazı oyuncular özellikle bizim gibi doğu Avrupalılar fiziksel zihinsel gelişimi geç oluyor. Deneyecez bakalımNe potansiyel 24 yaşında, kafa yapısı hala 14. Bundan hayatta üst düzey futbolcu olmaz. Süper ligde başka takımda bile yapamaz
aferin onatPsikolojik enkazı kaldırdık, iyi bir takımız. Kalırsa Cicaldau'dan da katkı alacaktır hoca.
Yav Ligi'nde gayet etkili performansı vardi. Aslında bizdede ilk maclari güzeldi. Takı cırcır olup sahayı terk edene kadar. Adama birşey oldu. Her zaman tutmuyor işte. En az zararla kurtulmaya bakacazBunu kim izledi ve beğendi? Ya bunun YouTube videosu yapsanız bile insan beğeni butona basmaz
Yeni kuşağın zihinde gelişim ortalaması tüm dünyada 25miş ondan sonra olgunlaşmaya başlıyorlarmış. Bu kuşak böyle.Yapar bazı oyuncular özellikle bizim gibi doğu Avrupalılar fiziksel zihinsel gelişimi geç oluyor. Deneyecez bakalım
Ben hala corona kaynaklı ciddi bir sorun kaldığını düşünmekteyim ilerleyen yıllarda bunu net olarak göreceğiz ki ya kalp yada akciğer kaynaklı bir problemi var bu süründürme seviyesinde bir hastalık değil ancak futbol performans sporu olduğu için kondisyonuna etki ediyor işte.Şöyle bir şey var sezonun başında öyle leş bir durumda değildi. Özellikle Corona olduktan sonra dibi görmüştü geçen sezon.
Ligin ilk haftalarında ceza sahasında sürpriz top buluşmaları ile epey tehlike yaratıyordu. Ben dahil çoğumuz böyle devam ederse çok rahat ligde double double yapabileceğini söylemiştik ilk maçlarından sonra. Evet biraz abartmış olabiliriz ama ilk haftalarda verdiği izlenim ile son süreçte gösterdiği performans arasında dağlar kadar fark vardı eğri oturup doğru konuşmak gerekirse.
Bu adamı niye saçma sapan bir lige kiraladık hâlâ aklım almıyor. En kötü Morutan gibi İtalya ikinci lige falan yollamak lazımdı. Resmen beyin tutulması 25 yaşındaki adamı Arap ligine yollamak.
Muhtemelen talibi falan çıkmayacak, bari geri dönsün de kampta deneyelim. Daha iyi olan takımla bir işe yarar belki bu sene.
2003 yilinda biz 3 tane patlatmistik. Petre, Bratu ve Tamas. Isin tuhaf tarafi, o 3 transferden sonra karli ciktikdünya futbol tarihinde aynı transfer sezonunda 2 tane genç rumen futbolcu transfer eden kulup var mıdır acaba? şansımızı biraz fazla zorlamışız sanki.
dogru yav unutmuşum2003 yilinda biz 3 tane patlatmistik. Petre, Bratu ve Tamas. Isin tuhaf tarafi, o 3 transferden sonra karli ciktik