#33 Alexandru Cicâldău

Hagi
Popescu
Filipescu
Adrian Ilie...

Aynı anda formamızı terleten kaliteli Rumen futbolcular. Belki hepsi aynı anda transfer olmadı ama hepsi aynı anda bir maçta forma bile giymiş olabilir :)

Sonrasında Radu Niculescu vardı, Kocaeli deplasmanında 2-0 yapmıştı skoru ve o maç sonunda şampiyonluk gelmişti. Niculescu'nun Liverpool'a da güzel bir golü vardı :)

Sonrasında Fatih Terim 3 tane genco getirdi. Tamas,Bratu ve Petre...

Tamas'ı Moskova'ya, Bratu'yu Nantes'a karlı bir şekilde satmıştık. Bir tek Petre elimizde patladı :)

Bunlardan sonra aldığımız Rumen ise Stancu olmuştu. Onda da zarar ettik.

Bakalım Cicaldau ve Morutan durumları ne getirecek. Ben çok fazla zarar edeceğimizi düşünmüyorum. Kadroda düşünülmese bile Hollanda, Belçika ligine kiraya verip orada gelişimlerini takip ettikten sonra piyasasını oluşturmak lazım.

Dandik Rumen takımında sonradan bile almıyorlar yaw

Ulan arabistanda futbol yükseliyor bu herif o coğrafyadan geri geliyor.
Suudi bir takıma kiraya verelim, belli olmaz bir piyango vurabilir.

Ulan arabistanda futbol yükseliyor bu herif o coğrafyadan geri geliyor.
Suudi bir takıma kiraya verelim, belli olmaz bir piyango vurabilir.
Buna kim para verir yav suudileri reklam olarak cicaldau tanıtsa yanlarından geçmezdim geçeceğim varsa da.

Buna kim para verir yav suudileri reklam olarak cicaldau tanıtsa yanlarından geçmezdim geçeceğim varsa da.
Belki iki pas verir parlar, yıldızlar olacak sonuçta gözler o ligde olacaktır.
Baksana marta kadar sakat olan boupendza 7 milyona gitti.
Birilerinin izlemesi bu kamilin de az kendini göstermesi lazim

cicaldau bir gün bu kulüpten gidecektir, onu alan takım ne güzel takımdır onu alan hoca ne güzel hocadır

Türkiye'de bir takıma verelim. Mesela Konyaspor gibi takımda cuk oturur.

Ölüp bitilen Zacj kadar oynar bence ki oynadı da illa kurtarıcı olması gerekmiyor

Geri
Üst Alt