Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 16.200
- 10.599
- 1.423
Kalsın hiç umudum yok ama küllerinden doğar belki. Lazio maçı performansı verir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dude geçen senenin en kötü 5 takımından biri olan Konya da (Konyalılar alınmasın) bile yedek olan adamdan bahsediyoruz. Yediğimiz kazılardan biri. En Fazla TSL orta sıra takım topçusu maalesef. Kül mül hikaye yedek bile olamaz bizde.Kalsın hiç umudum yok ama küllerinden doğar belki. Lazio maçı performansı verir
Parasını verip göndereceğimize bari antrenman topçusu olsun. Çift kalelerde takımları eşitler, fazlalıksa kenarda oturur.ancak antrenman topçusu olur.
bu lucescu hala yasıyor muRomanya milli takımından da düşmüş. Lucescu milli takımın başına geçmiş bu arada. Yeni haberim oldu. Topçudan anladığı için bu rezili çağıracağını sanmıyorum.
Zaten tıraş bir herifti. Nelson Boey'i de aynı sezon aldık. İkisi de katkı verdi. Suç bu herifteFutbolcu öğütme merkezi olarak bu arkadaşı da öğüttük.
Dubois sakatlanmasa, Boey de yok pahasına gönderilecekti. Hatırlatırım.Zaten tıraş bir herifti. Nelson Boey'i de aynı sezon aldık. İkisi de katkı verdi. Suç bu herifte
Boey bize ilk geldiğinde kumaşını belli etmişti. Boey'i yollasak gittiği yerde de bir şekilde yükselirdi. Bunu ise nereye kiralasak yedeğe düştü. Geçen sezonki Konya ligin en kötü futbolunu oynayan takımıydı. Orada bile tutunamadıDubois sakatlanmasa, Boey de yok pahasına gönderilecekti. Hatırlatırım.
Hepsinden kötü walla ahbapsergionun son 1.5 senesi, dombele, midjö fln filandan kötü değildir diye düşünüom