#33 Alexandru Cicâldău

Kalsın hiç umudum yok ama küllerinden doğar belki. Lazio maçı performansı verir

Kalsın hiç umudum yok ama küllerinden doğar belki. Lazio maçı performansı verir
Dude geçen senenin en kötü 5 takımından biri olan Konya da (Konyalılar alınmasın) bile yedek olan adamdan bahsediyoruz. Yediğimiz kazılardan biri. En Fazla TSL orta sıra takım topçusu maalesef. Kül mül hikaye yedek bile olamaz bizde.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hala 2 sene sözleşmesi war. İnanılır gibi değil. Git lan bir yere kiralık

Romanya milli takımından da düşmüş. Lucescu milli takımın başına geçmiş bu arada. Yeni haberim oldu. Topçudan anladığı için bu rezili çağıracağını sanmıyorum.

Futbolcu öğütme merkezi olarak bu arkadaşı da öğüttük.

kendi aldırdığım herifi bile 6 milyona düğün bayram yollayan yalandan bi galatasaraylı olmasam yarım sezon olsun kadroda tutar, en azından oynayan bi oyuncu olarak daha kabul edilebilir bi şekilde elden çıkarılmasına katkıda bulunurdum. bence de kötü oyuncu ama 3'lü orta sahalarda rotasyonda olsun değerlendirilmeyecek kadar değildir diye tahmin ediyorum. sergio da aynı şekilde, eyüp de, gökdeniz de. zaten gidince görürüz hepsinin performanslarını da. ortaya 2 tane adam çekip sahada stoperler hariç geri kalan 8 oyuncunun yükünü taşımasını beklemenin zaten modern futbolda bi karşılığı yok, onu oynatan adam torreira'yı bile tartışılabilir bi hale getirebiliyor neticede.

sergionun son 1.5 senesi, dombele, midjö fln filandan kötü değildir diye düşünüom

Dubois sakatlanmasa, Boey de yok pahasına gönderilecekti. Hatırlatırım.
Boey bize ilk geldiğinde kumaşını belli etmişti. Boey'i yollasak gittiği yerde de bir şekilde yükselirdi. Bunu ise nereye kiralasak yedeğe düştü. Geçen sezonki Konya ligin en kötü futbolunu oynayan takımıydı. Orada bile tutunamadı

sergionun son 1.5 senesi, dombele, midjö fln filandan kötü değildir diye düşünüom
Hepsinden kötü walla ahbap

Geri
Üst Alt