Bir kaç kez top istedi atmadılar, genelde dopru yerde duruyor ama beklemek yerine kendi top almayı deneyebilir.
Sağdan ceza sahasına fake yapıp girişi Stanciu'yu andırdı, bayağı benziyor ona.
Top rakipteyken de bir kaç kez iyi bastı ama dinamik prese katılmalı olabildiğince
nacizane olarak yine 2.macta da ben kendisini ayri mercek altina aldim maci izlerken.
fiziksel birebir ikili mucadele ve bir kac hava topu mucadelesini begendim. ilk mactaki macin hemen basindaki sok presi bu macta daha geride bir kez denedi rakip cikamadi yana paslastilar.
dedigin gibi bir kac kez iyi basti.
top isteme konusunda, hatirlarsan , sozlesme imzalarken deginmistim; pas konusunu, yalnizlasacak mi diye endise etmistim.... malesef hem dun hem ilk macta bu durum one cikti. ilk macta ellerini yana acarak ayagini gostererek top istemisti kac kez... bu macta boyle bir istek fark edemedim direkten donen sut pozisyonundaki pas istegi disinda. *yeterlice pas verilmiyor. feg ve kerem taktikle mi alakali bilmiyorum fakat onlar cica~berkan'in pas yolunda bulunup toplari aliyorlar sonrasi ya kenara oyun ya sut ya topu kaptirisi yasandi. halbuki enlemesine kurguda ,sade ve basit seri tek top oyun daha akici olur atak olusumunda....
<; kerem ve feg 2.macta da * cica'nin bolgesine kayiyorlar istemli veya istemsiz .
hatta dunku macta kerem'i hoca kenara cagirdi-tahminim kerem'in yerini fazla kaybedip < ;> on alani tam olarak cezasahasi yayi civarinda kumelenmemize sebebiyet olan > kendisi ve feg'in buraya girmeleri ile > cica hatta berkan'in gidis yollarina da > sekte vurmalarindan dolayi - daha enlemesine yer almalari gerektigine dair uyari yapmis olsa gerek... ,,akabindeki surecte gol geldi kerem kanada kaydiginda topu taylan'in uzun pasinda kontrol ettiginde.
feg de saga kaydikca topla bir kac kez bulustu hatta birinde carprazdan vurdu birinde de orta denedi.
< ; *madem ikiside(kerem~feg) ice girisli icte bekleyen tarzda ceza yayi onu ve civarinda bulunmak istiyorlar, o zaman hoca ona gore kurgu duzenlemeli taktik olusumlarda. diger turlu pek saglikli durmuyor malesef. ust uste binior oyuncular ve kurgu.
diger yandan, *pivot bolgemiz ve civari ne kadar genis alan her tarafi acik rahatsa - ki, ben saglikli bulmuyorum rakip ani kontralarinda,,,
dedigim gibi
*ortasaha on bolgesinde *asiri kumelenme mevcut ilk iki mac ozelinde. bu, uyumla mi ,saha ici oyuncularin birbirleri ile iletisimi ile mi , taktikle mi ,kurgu ile mi duzelir ,
* hoca bir sekilde halletmeli.
diger turlu kaotik kaos gorunum soslu atak oluyor ozellikle son bolgede.