#33 Alexandru Cicâldău

Bu herife bok atanlar şu maçı izliyodur umarım tahtaya ilk yazılıcak herif

Morutan’la birlikte seviyeyi üste taşıyacaktır inşallah.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Barış Alper'le izlemek isteriz pazar günü.

Geride olduğumuz maçlarda rakip kapandığında neler yapabiliyor bu çok önemli. Delici meziyetleri var mi henüz bişey görmedik övmek için de yermek için de çok erken.

Geride olduğumuz maçlarda rakip kapandığında neler yapabiliyor bu çok önemli. Delici meziyetleri var mi henüz bişey görmedik övmek için de yermek için de çok erken.
Kerem’e attığı tek pas güzel bi örnekti aslında delici dediğin nası onu anlamadım fakat herif tamda yaratıcı bi os ilk maçlar kendini çok göstermemesi bişey değiştirmez kaldıki top ayağına geldiğinde hep verimli kullandı

İlk alındığında da söyledik , bu adamdan faydalanacağımız tek mecra ceza sahasına koşu attırmak oralarda dolaştırmak herifin attığı tüm gollere bakın öyle 90 dk maç falan izlemeye gerek yok yani .

Bizim oynadığımız sistemde anca defansa gelir top alır kanatlara gelir 2 pas yapar takılır işte pres , baskı uzaktan şut , mücadele gücü , top kapma falan beklememek lazım .

Ha bu tarz bizde zaten Emre Akbaba yokmuydu aynı şekilde onu kullansak benzer şekilde tabelaya katkı sunamazmı pek tabi ki sunar.
Ama 6.5 milyon € 'yu çöpe mi atsak daha iyi olur yoksa rumen liginden pek de bir olayı olmayan oynadığımız herhangi bir taktikle sistemle bağdaşmayan birini mi getirelim diye düşünmüşler 2.yi seçmiş bizimkiler .
Oyuncuyu tekrar izlemeni öneriyorum iyi analiz edememişsin. Yazdığın şeylerle oyuncunun alakası yok, pres zamanlaması mükemmele yakın, mücadeleci, top arası yapıyor, Akbaba ile alakası yok.
Komple bir oyuncu, güvenilir bir istasyon, bence çok iyi transfer, olmuş bir oyuncu izlenimi verdi. Zamanla daha iyi olacaktır, sorumluluk aldıkça.

Bu transfer döneminin başarılı sayılıp sayılmayacağı konusunda Cicaldau' nun performansı önemli olacak. Ülkesinde olduğu gibi, oyunda fazlaca inisiyatif alabilecek mi, yoksa pasif bir görüntü mü verecek?..

Muhtemelen orta saha hattında en ofansif oyuncu olarak düşünülüyor, umarım beklentiyi karşılayabilir; aksi halde oyun aklı yüksek, net bir 6 numara alınsaydı diye pişmanlık yaşanır. Düşünülen Gedson-Harroui isimlerine bakılırsa, fazladan bir 6 no alınmayacak gibi görünüyor zira...

Bu transfer döneminin başarılı sayılıp sayılmayacağı konusunda Cicaldau' nun performansı önemli olacak. *Ülkesinde olduğu gibi, oyunda fazlaca inisiyatif alabilecek mi, yoksa pasif bir görüntü mü verecek?..

Muhtemelen *orta saha hattında en ofansif oyuncu olarak düşünülüyor, umarım beklentiyi karşılayabilir; aksi halde oyun aklı yüksek, net bir 6 numara alınsaydı diye pişmanlık yaşanır. Düşünülen Gedson-Harroui isimlerine bakılırsa, fazladan bir 6 no alınmayacak gibi görünüyor zira...
* yildizladigim bolumler ;

kanimca, insiyatif alma yoruma acik bir durum. 1- taktige sisteme bagli kalirsa, gorev ne verilirse onu yapar-yapmali. belli bir disiplin icerisinde.ilk iki macta bu minvalde olup yinede pozitif katki verdi skora etki eden turde.

2- diger turlu farkli bir durum. kaos kaotik, al git vs...

ben ilkinden yanayim.

2. * yildizladigim bolumu de kanimca acmamiz gerekir.
ben ayni goruste degilim gecmis 2 maci baz aldigimda. cica malesef tam tersi fazla ofansif dusunulmedi. bekledigim yerde oynatilmadi, tam cica efektif ve verimliligini gostermesi icin daha onde oynatilmasi elzem.
*basliktaki ilk mesajimda nacizane gozlemlerimde vurguladigim minvalde.

temennim, zamanla one kaydirilmasi. ornk; 4231 duzende 3lunun ortasindaki profil.
hoca ustteki kurguya iyimser degilse, bir sekilde forvet arkasi bolgelerde yer acmali sayet bilindik cica efektif ve verimliliginden tam anlamiyla yararlanmak istiyorsak.

oyuncunun oyun akli ve vizyonu ,kalitesinden dolayi ilk iki macta daha onde oynamamasina ragmen yine de skora etki etti pozitif anlamda tehlikenin oldugu yerlere kosular yapti birinde direkten dondu diger macta penalti olan pasi atmisti.,. ilk planda bekledigim yerde oynatilsa idi nasil olurdu sahsen gormek isterdim ilk maclardan...umarim bundan sonraki maclarimizda 'hoca bu baglamda esnek olur cica ozelinde oynatacagi yerde...

selamlar,

frikikten yaz bugün

umarim hoca komutu vermistir oyunculara...
sahada omer olursa,babel olursa temennim topu cicaya birakmalari...
pva da frikiklerde etkili,,ben sahsen merak ediyorum, olasi frikikte kime birakilacak top. cica icin olay hoca da biter goruntude... penaltiyi nasil kullandirdi ise, ayni sey frikikte de olur tahminim...
halbuki ilk planda bastan bu isler belli olmali. hangi oyuncu neyde becerili ve istatistiksel ivmesi var ise - o oncelik olmali diye dusunuyorum.

Eğer Cica, bildiğimiz manada bir 10 numara gibi oynayacak diye planlama yapılmış olsaydı, orta saha hattını paylaşacağı diğer futbolcular farklı profilde seçilirdi...

Berkan-Gedson(Harroui)-Cica üçlüsü, eğer Cica saf 10 gibi oynarsa, defansif açıdan zayıf kalır ki Taylan tercih edilirse de pek bir şey değişmez, diye düşünüyorum...

Berkan takım savunması anlamında önemli işlere atarsa eğer, Cica'nın geldiğinden beri oynadığı en iyi maç bu maç olacak bence. Daha hareketli oyuncularla daha iyi işler yapacağını düşünüyorum. Hadi hayırlısı 🧿🧿🧿

Geri
Üst Alt