Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.032
- 95.089
- 4.978
yav heSahada kaybolma problemini çözünce çok daha etkili olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yav heSahada kaybolma problemini çözünce çok daha etkili olacak.
Hiç katılmıyorum, tıpkı demin Luyi konusuna attığın negatif posta da katılmadığım gibi. İkisi de çok iyi oynadılar bugün ama nedense sen tersini söylüyorsun. Enteresan.Sahada kaybolma problemini çözünce çok daha etkili olacak.
Hiç katılmıyorum, tıpkı demin Luyi konusuna attığın negatif posta da katılmadığım gibi. İkisi de çok iyi oynadılar bugün ama nedense sen tersini söylüyorsun. Enteresan.
Alex 2. forvet olarak oynuyordu. Cicaldau 4-3-3’ün orta üçlüsünde özelliklerini tam gösteremez.Alex’de hep saha da kaybolurdu, bir bakardım arka direkten, ceza yayından, penaltı noktasından dokunuşu yapar golü atardı.
Gedson yanda başka bir ortasaha transferin de biraz daha öne atabiliriz.Alex 2. forvet olarak oynuyordu. Cicaldau 4-3-3’ün orta üçlüsünde özelliklerini tam gösteremez.
katilmadigim 1 hususcicaldau zaten 10 gibi oynuyor
8 de diyemeyiz üstat. 10 kadar ofansif değil ama klasik merkez de değil bence.katilmadigim 1 husus
Morutan sağ açık oynayacakçikaldu ve morutan'ın arkasında bir melo yada fernando gibi bir önlibero lazım.
10 degil bence ama bu herifi tam cozemedim daha. gelmeden once second striker olur mu diye dusunuyordum bizde bir 6 oynamadigi kaldi. her bolgede kullandik 3macta.8 de diyemeyiz üstat. 10 kadar ofansif değil ama klasik merkez de değil bence.
o yüzden bu adam sahadayken bir de ofansif orta saha koyunca savunma düşer.
falcao bizde bir kere gec girmisti bundan dolayi.Çırçır oldu diye maçtan çıkanı ilk defa görüyorum ben
Bilmiyorum böyle acayip şeyler bizim başımıza geliyor. Nagotomonun ciğeri sonuyor. Hep bize oluyorfalcao bizde bir kere gec girmisti bundan dolayi.
Ramos da mac ici disariya kacip sicip dönmüstü