#33 Alexandru Cicâldău

İleri çıkamadık reis. Tıpa mıpa idare etseydin keşke.
Zevk veren pasların için bekleyeceğiz şimdi.

Setten gol yemedik ne kontrolü alması

Goĺler dışında net pozisyonları da yok köşelerden çekilen şutlar var bir
ikinci golü attıktan sonra top onlarda kalmaya başladı. bilinçli bir geri çekilmeden ziyade düşmeye başladığımız için oldu bence.

evet golü kontradan yedik ama takımın yorulduğu hissediliyordu.

ikinci yarıda da o görüntü devam etti. golü yeme şeklimizden bağımsız düşünelim.

ikinci golü attıktan sonra top onlarda kalmaya başladı. bilinçli bir geri çekilmeden ziyade düşmeye başladığımız için oldu bence.

evet golü kontradan yedik ama takımın yorulduğu hissediliyordu.

ikinci yarıda da o görüntü devam etti. golü yeme şeklimizden bağımsız düşünelim.
Ne alaka yahu set hücumunda Diagne'yi karşı karşıya bıraktık gol öncesi

Topu bilerek verdik bir halt yapamadılar yine ki 2-0ken topu vermek mantıklıydı.

Kendi bacağımıza sıkmasak bir şey üreteceklerini de sanmıyorum.

Ne alaka yahu set hücumunda Diagne'yi karşı karşıya bıraktık gol öncesi

Topu bilerek verdik bir halt yapamadılar yine ki 2-0ken topu vermek mantıklıydı.

Kendi bacağımıza sıkmasak bir şey üreteceklerini de sanmıyorum.
bana pilimiz bitti gibi geldi

senin dediğin gibi gerçekleşse 2-1'den sonra ikinci yarıda bu kadar sallanmazdık diye düşünüyorum. sadece değişikler mi buna sebebiyet verdi

bana pilimiz bitti gibi geldi

senin dediğin gibi gerçekleşse 2-1'den sonra ikinci yarıda bu kadar sallanmazdık diye düşünüyorum. sadece değişikler mi buna sebebiyet verdi
Değişikliklerin hemen hepsi hatalı

Yav 2. gol zaten komedi, ürettikleri iki pozisyon da Barışın yediği çalım ve kenar ortasıyla sıfırdan atılan şutlar

Paşa'nın bir şey oynadığı yoktu, biz oynatmadık da demiyorum bir bok oynamıyorlar zaten.

Oynadığı 3. maçında 2. golünü attı ki Hatay maçında da nerdeyse yazıyordu, belki sürekli topla buluşmaz ama takımın hücumlarındaki kilit oyuncusu bu adam

Kerem gibi en zoru seçip top kaybı yapmaz alır temiz oynar ve çok hızlı şekilde topu ayağından çıkarır, üstüne üstlük ceza sahası içindeki etkinliği de malum

Sadece ondan sahanın yer herinde olmasını, takımı alıp sürüklemesini bekleyemeyiz onu yapacak oyuncu Gedson 'dur

Golden önce bir de net pozisyona girdi kaleci kurtardı. Şimdiden 2 gol, böyle devam ederse kendi takımındaki gol istatistiklerini bizde de sürdürür.

Bir de frikik atmaya başlarsa taraftar mest. Acil leblebi-kola yapıp devam aslanım.

Alex de Souza golü attı dün. Aynı onun gibi hep doğru yerde bitiveriyor. Çok severim böyle topçuları.

Geri
Üst Alt