Yiğithan Gülen
Parçalı Üye
- 21 Mayıs 2012
- 4.354
- 2.073
- 1.773
Hıncal Uluç un futbol bilgisi temsiliCulio gibi birisi, seneye düşmezse Giresunspor'a falan kiralanır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hıncal Uluç un futbol bilgisi temsiliCulio gibi birisi, seneye düşmezse Giresunspor'a falan kiralanır.
devre arası bir muz bir de kola içse hiç bir şeyi kalmazdı bunuda mı biz söyleyekMuz yedirin şuna maçlardan önce. cırcır oldu diye maç gitti lan.
Bizim cilemiz bitmezdevre arası bir muz bir de kola içse hiç bir şeyi kalmazdı bunuda mı biz söyleyek
aklıma başka şeyler de geliyor ama insanca değil. O yüzden muz&kola en insancıldevre arası bir muz bir de kola içse hiç bir şeyi kalmazdı bunuda mı biz söyleyek
Setten gol yemedik ne kontrolü almasıçıkmasaydı da sıkıntı yaşardık
rakip kontrolü almıştı.
ikinci golü attıktan sonra top onlarda kalmaya başladı. bilinçli bir geri çekilmeden ziyade düşmeye başladığımız için oldu bence.Setten gol yemedik ne kontrolü alması
Goĺler dışında net pozisyonları da yok köşelerden çekilen şutlar var bir
Ne alaka yahu set hücumunda Diagne'yi karşı karşıya bıraktık gol öncesiikinci golü attıktan sonra top onlarda kalmaya başladı. bilinçli bir geri çekilmeden ziyade düşmeye başladığımız için oldu bence.
evet golü kontradan yedik ama takımın yorulduğu hissediliyordu.
ikinci yarıda da o görüntü devam etti. golü yeme şeklimizden bağımsız düşünelim.
bana pilimiz bitti gibi geldiNe alaka yahu set hücumunda Diagne'yi karşı karşıya bıraktık gol öncesi
Topu bilerek verdik bir halt yapamadılar yine ki 2-0ken topu vermek mantıklıydı.
Kendi bacağımıza sıkmasak bir şey üreteceklerini de sanmıyorum.
Değişikliklerin hemen hepsi hatalıbana pilimiz bitti gibi geldi
senin dediğin gibi gerçekleşse 2-1'den sonra ikinci yarıda bu kadar sallanmazdık diye düşünüyorum. sadece değişikler mi buna sebebiyet verdi