#33 Alexandru Cicâldău

İşin şakası bir yana en az bir iki gün önceden tesiste kalınıyor. Bu gibi bir durum oluşmamalıydı ilginç oldu. Herneyse.

bu arkadaşın fifa deyimiyle weak foot 5 gibi. sol iç oynadığı için çok keyif verici bir özellik.

Faydalı adam vesselam
Inşallah daha da geliştirir bozmaz kendini

Her miğdesi ağrıyan cırcırmı oluyor. Cahil cahil yorumlar. Hayatında hiç Miğde ağrısı çekmeyen adamlar yorum yapıyor. O miğde bi ağrısın tersten görürsünüz dünyayı. 2 kez başıma geldi ölsem daha iyi dedim

Benim bildiğim Fatih Terim Cicaldau 'yu 2-3 maç oynatmaz, hep takımı yalnız bıraktı gitti kafasında Fatih Terim. Gider 2-3 maç Arda 'yı Akbaba'yı filan ilk 11 oynatır eline böyle bir fırsat geçmiş kaçırır mi hiç

hoca ilk macinda 83 de cikardi.
2.macta 67 de cikardi.
3.mac 45 dakika oynadi denilene gore kendi istegi ile cikti...

saglik sorunlari disinda , umarim hoca 'tam mac' sahada birakir cica kardesimizi...
*yavastan saha ici sorumluluklar verilmeli kendisine *ozellikle ofansif olusumlarda karar verici son ayak olmali *ceza yay ve *ceza sahasi icerisindeki olusumlarda.

hoca ilk macinda 83 de cikardi.
2.macta 67 de cikardi.
3.mac 45 dakika oynadi denilene gore kendi istegi ile cikti...

saglik sorunlari disinda , umarim hoca 'tam mac' sahada birakir cica kardesimizi...
*yavastan saha ici sorumluluklar verilmeli kendisine *ozellikle ofansif olusumlarda karar verici son ayak olmali *ceza yay ve *ceza sahasi icerisindeki olusumlarda.
Adım kadar eminim maçta 45. dakikada çıkmasına Fatih Terim kafayı takmıştır, en az 2-3 maç ilk 11 başlamasını düşünmüyorum tutup Arda 'yı ne bileyim Feghouli 'yi Akbaba'yı ilk 11 başlatır fırsat bu fırsat

Adım kadar eminim maçta 45. dakikada çıkmasına Fatih Terim kafayı takmıştır, en az 2-3 maç ilk 11 başlamasını düşünmüyorum tutup Arda 'yı ne bileyim Feghouli 'yi Akbaba'yı ilk 11 başlatır fırsat bu fırsat

sevgili enes,
nacizane olarak ben 'hocanin cicayi dogru yerde oynatmadigini ilk mactan beri vurguluyorum mac basliklari,cica basligi ve ilk 11 basliklarimizda. @Keramettin TANRIVERDİ' le de basliklar altinda bu baglamda yorumlasiyoruz efektif ,verim olarak saha ici cica ozelindeki kurulumlara yonelik....

takma konusunda gecmiste ornekleri oldu yanilmiyorsam.en azindan okuduklarimiz ozelinde. bu yonden endiseni anliyorum. feg'i kanimca gondermeyecegini dusunuyorum basin aciklamalarindan anladigim......

babel,akbaba gibi dusuk tempolu, biri ball hog digeri dokunsan dusen tur oyuncularin yeni sezon yapilanmasinda olmalari bana saglikli ve mantikli gelmiyordu ,transfer basliklarinda ara ara vurguluyorum.

cica son mac ozeline donersek;

ben acikcasi son mactaki cikisini sagliktan bagimsiz sanmistim o an maci izlerken(bir onceki mesajimda cikis surelerini verdigim rakamlar baz alindiginda) . mac sonunda ogrendik saglik dolayli oldugunu.

cica dan bagimsiz,

golu yer yemez hoca soyunma odasina ilerledi,, < ; >
ilk yarinin sonunda yedigimiz golden dolayi hocanin reaksiyon/kizginlik ikisinden biri - olarak oyuncu mu degisikligi yapacagiz diye ikilemde idim.

kacirdiklarindan bagimsiz,
gol kacirsa-da, gelen paslarla girdigi ve kendi cabasiyla gol pozisyonuna da giren ilk yarida onde etkili olmamizdaki en onemli etkenlerden diagne nin cikisina anlam verememistim. salt yorgunluk bazli tercih biraz zayif neden..< ; yorgunluk bazli oldugunda hemfikir olunsa-da ; > cikan oyuncunun yerine girenin top tutan biri olmasi gerekirdi. burda taktiksel bir hata oldugunu dusunuyorum. 46da giren dogru tipoloji degildi kanimca.

puan kaybini ilk basta bu kritik degisiklikler ozelinde verdik gozlemledigim kadariyla...

neyse. gecmis olsun diyelim cica kardesimize....

Geri
Üst Alt