#33 Alexandru Cicâldău

Kardeş tüm maç boyunca pislik ön liberolardan Barinov'a neler yaptın öyle?

İnanılmaz iyi mücadele ettin o moskov kafiriyle...

Golde de Barinov'u sırtlayıp en kritik en zor pası yine sen mükemmel şiddette Morutan'a veriyorsun.

Barinov'dan sonra hafta sonu aynısını Josef'de isteriz.

Berkan-Gedson-Cicaldau orta sahasını kurarsak çok can yakarız çok.
Berkan Cica ve Gedson

Offf diyorum offff

FCSOEtIXMBcY_a5.webp

Tek olumsuz yorumum hep bu arkadaşa oluyor maalesef kendisi bizim as oyuncumuz olduğu sürece hep modern bir anadolu takım görüntüsünde olacağız. Yeteneksiz mi? hayır çok mu eksikleri var? hayır ama oyuncu karakteri pasif. Takımı öne çıkarıp orada tutacak top yaptıracak adam değil 15 maç oldu yaptıramıyorda zaten.

Bir futbol takımı 2. 3. bölgede top dönderemiyorsa sorumlusu merkez orta sahalardır. Koşması, mücadelesi arada güzel işleri ok ama bu bize yetmez. İstediğimiz seviyeye çıkamayız.

Tek olumsuz yorumum hep bu arkadaşa oluyor maalesef kendisi bizim as oyuncumuz olduğu sürece hep modern bir anadolu takım görüntüsünde olacağız. Yeteneksiz mi? hayır çok mu eksikleri var? hayır ama oyuncu karakteri pasif. Takımı öne çıkarıp orada tutacak top yaptıracak adam değil 15 maç oldu yaptıramıyorda zaten.

Bir futbol takımı 2. 3. bölgede top dönderemiyorsa sorumlusu merkez orta sahalardır. Koşması, mücadelesi arada güzel işleri ok ama bu bize yetmez. İstediğimiz seviyeye çıkamayız.

cok geride kullaniyoruz

Taylan’ı da sırtına alıp taşıdığı için hücuma yeterli hamle gücü sağlayamıyor

Bu çocuğun parlaması için sadece hücumu düşünmesi lazım ama Taylan top çıkaramadığı için daha geride kalıyor maalesef

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kardeş tüm maç boyunca pislik ön liberolardan Barinov'a neler yaptın öyle? 🧿

İnanılmaz iyi mücadele ettin o moskov kafiriyle...

Golde de Barinov'u sırtlayıp en kritik en zor pası yine sen mükemmel şiddette Morutan'a veriyorsun.

Barinov'dan sonra hafta sonu aynısını Josef'de isteriz.

Berkan-Gedson-Cicaldau orta sahasını kurarsak çok can yakarız çok.
Berkanla Gedson isin tempo kismini yapar Cicada ofansta daha isler yapar ama kritik nokta Gedson gelir mi?

3_201.jpg

Galatasaray-v-Lazio-Roma---UEFA-Europa-League-b6f893eb6c22c707cf464147d7a9e531.jpg

Efsaneler ölmez. Sadece şekil değiştirir. (Her ne kadar oyun tarzları farklı olsa da)

iyi topçu olduğunu düşünüyorum ancak biraz silik kalıyor. sağlam bir ortasahanın iyi bir parçası olabilir ama taylan ve berkanla birlikte olmuyor sanki bilemedim.

10 no gibi oynayıp ceza sahasına yakın olmasını sağlasak şuan olduğundan çok daha etkili olur. Cicaldau'nun şutları ve ince pasları çok iyi ama geride oynamasından dolayı pek göremedik şu ana kadar.

Asıl dinlendirmemiz gereken adam Cicaldau bana kalırsa, maçlarda Berkan kadar mücadele edip yoruluyordur ama Fatih Terim 'in rotasyondan anladığı ön üçlüyü değiştirmek olduğu için sadece ön üçlüyü dinlendirir değişiklik yapacağı zaman sadece ön üçlüyü dinlendirir

Gaziantep maçında yedekler arasında olup Lokomotiv maçına dinlenmiş şekilde çıksa keşke Cicaldau

Asıl dinlendirmemiz gereken adam Cicaldau bana kalırsa, maçlarda Berkan kadar mücadele edip yoruluyordur ama Fatih Terim 'in rotasyondan anladığı ön üçlüyü değiştirmek olduğu için sadece ön üçlüyü dinlendirir değişiklik yapacağı zaman sadece ön üçlüyü dinlendirir

Gaziantep maçında yedekler arasında olup Lokomotiv maçına dinlenmiş şekilde çıksa keşke Cicaldau
Cicadau'yu dinlendirip Taylan-Berkan-Morutan ile bazı maçlara çıkmamız gerekiyor. Hücum hattı Kılınç(Kerem)-Halil-Mostafa olabilir. Kılınç oynarsa Diamond 4-4-2 oynarız.

Beğendiğim ve beklentimi yüksek tuttuğum oyuncularımızdan. Çalışkan bir ofansif orta saha rolünde oynamalı. Çalışkanlığı tamam ama ofansta daha aktif olmalı ki bu noktada beklerinden kanatlarına, orta sahasına kadar defansif yönden zorlanan bir takımda kendisini kritik etmeyi doğru bulmuyorum. Sorumluluk bilinci yüksek bir oyuncu olduğu için defansif gayret göstermekten hücuma çıkmaya enerjisi azalıyor; olması gereken yerlerde olamamasını buna bağlıyorum...

Şidilik böyle. Eğer defans organizasyonunu geliştirmiş bir takımda da hücum inisiyatifi düşük kalırsa, o zaman tartışılmalı...

Geri
Üst Alt