#33 Alexandru Cicâldău

Futbol aklı bu lige çok çok fazla, her zaman en doğrusunu yapmaya çalışıyor mücadele ediyor istiyor bence bu takımı doğrudan Cicaldau 'nun üzerine kurgulamak lazım en iyi anlaştığı adamları etrafına doldurmak lazım nerde oynamak istiyorsa orda oynatmak lazım

Hiçbir sistemimiz, planımızın olmadığı ortamda en azından Cicaldau 'nun futbol aklına güveniriz

Topu sağlam çıkarabilen, biraz top kesebilen 6 numara olsa hem Cicaldau hem Berkan rahatlayacak. Hatta birini kesip Morutan'ı bile ortada oynatabilirsin. Arkadaki stoperler rahatlayacak. Yapılması gereken ilk bölgeye transfer yapamadık. Her hafta sıkıntısını çekiyoruz.

Topu sağlam çıkarabilen, biraz top kesebilen 6 numara olsa hem Cicaldau hem Berkan rahatlayacak. Hatta birini kesip Morutan'ı bile ortada oynatabilirsin. Arkadaki stoperler rahatlayacak. Yapılması gereken ilk bölgeye transfer yapamadık. Her hafta sıkıntısını çekiyoruz.
salt defansif bir oyuncu alırsak orta sahanın hücum katkısı yine pek değişmeyecek gibi. g.antep maçı başlığında sen de yazmıştın sanırım.

berkan'ı taylan'ın pozisyonuna çekip merkeze gedson ya da muadili çift yönlü oynayabilecek bir adam almak nasıl olur acaba

daha çok sorumluluk almasını beklerken penaltıyı vermesi üzdü

salt defansif bir oyuncu alırsak orta sahanın hücum katkısı yine pek değişmeyecek gibi. g.antep maçı başlığında sen de yazmıştın sanırım.

berkan'ı taylan'ın pozisyonuna çekip merkeze gedson ya da muadili çift yönlü oynayabilecek bir adam almak nasıl olur acaba
Salt defansif alırsan önüne Cicaldau Morutan yapıp sola Halil, sağa Kerem atılabilir diye düşünüyorum lig için.

Yetmedi gittik ikinci Taylan'i aldik. Ben tanimiyordum Gustavo'yu burada gorunce videolari falan dedim "ee bu Taylan iste" bize kesici isiran ve top kapma orani yuksek tecrubeli bir isim lazim olabildigince tecrubeli.

Vermeyeceksin aga penaltiyi. İsterse aglasin zirlasin

Salt defansif alırsan önüne Cicaldau Morutan yapıp sola Halil, sağa Kerem atılabilir diye düşünüyorum lig için.
o durumda da tek oyuncuya yüklemiş oluruz bütün savunma görevlerini üstat

morutan bir hücum elemanı. cicaldau ise 8-10 arası bir oyuncu.

bu ikiliyi yan yana koyarsak arkasını ancak kante ile toplarız.

Lider oyuncular Boyle zamanlarda ortaya cikar

Takimin penalti atan oyuncusu olduguna göre orda sorumluluk almasi gerekirdi Herseye ragmen

Kante'ye gerek yok. Josef, Gustavo, Siopis tipinde bir herif yeter lig için. Bjk'nin orta sahası da bu stil şu an.

Ayrıca "Defansif birini alırsak hücum orta sahanın hücum katkısı değişmeyecek" diyorsun. Sonra da ben hücumcu kadro yapınca "6 numaraya çok yük binecek" diyorsun Tamam işler çok yolunda değil ama her şeye olumsuz mesaj atıyorsun. Bundan vazgeç motzi

abartma LO
souza topluyo iste. cica ve morutan da savunma katkisi sifir olan topcular degil. saglam bir herif alinsin gayet iyi tasir morutani da cicayi da.

rumenlerdeki razvan marin tasiyo mesela cica ve stanciuyu. stanciunun savunma katkisi morutandan daha kotu

Bir 6 numaranin en cok oynamak isteyeceği adam cicaldau olur bence. Morutan da yine katki verir.

Kante'ye gerek yok. Josef, Gustavo, Siopis tipinde bir herif yeter lig için. Bjk'nin orta sahası da bu stil şu an.

Ayrıca "Defansif birini alırsak hücum orta sahanın hücum katkısı değişmeyecek" diyorsun. Sonra da ben hücumcu kadro yapınca "6 numaraya çok yük binecek" diyorsun Tamam işler çok yolunda değil ama her şeye olumsuz mesaj atıyorsun. Bundan vazgeç motzi
ben çözüm yok demiyorum reis

şu an için yok çünkü seçeceğimiz yok.

transfer olarak ben de defansif işleri yapabilecek bir adam istiyorum ama pozisyon olarak merkeze yakın olsun istiyorum. elimizde berkan da defansif özellikleri ön planda bir oyuncu olduğu için klasik bir defansif orta saha ile uygun ekibi kuramayız gibi geliyor bana. yabancı sınırı da olduğundan berkan'ı kesmeden düşünüyorum.

geçen sene form tuttuktan sonra gedson o rolü güzel doldurmuştu. merkezde görev alıyordu ama savunma istatistiklerinde ilk sırada geliyordu orta sahalarımız arasında. en çok top çalan, pas arası yapan adamdı.

yine öyle birini bulup berkan-x-cicaldau yaparız diye düşünüyorum ben.

ben çözüm yok demiyorum reis

şu an için yok çünkü seçeceğimiz yok.

transfer olarak ben de defansif işleri yapabilecek bir adam istiyorum ama pozisyon olarak merkeze yakın olsun istiyorum. elimizde berkan da defansif özellikleri ön planda bir oyuncu olduğu için klasik bir defansif orta saha ile uygun ekibi kuramayız gibi geliyor bana. yabancı sınırı da olduğundan berkan'ı kesmeden düşünüyorum.

geçen sene form tuttuktan sonra gedson o rolü güzel doldurmuştu. merkezde görev alıyordu ama savunma istatistiklerinde ilk sırada geliyordu orta sahalarımız arasında. en çok top çalan, pas arası yapan adamdı.

yine öyle birini bulup berkan-x-cicaldau yaparız diye düşünüyorum ben.
Berkan ne atak keser ne de sırtı dönük oyun kurabilir. Berkan'ın 6 noda oynamasını Trabzon ve Paşa maçlarında denedik defansif olarak pek olumlu sonuçlar gelmedi. Hatta Trabzon'da yediğimiz ilk golde Berkan'ın Bakasetas'ı takip etmesi lazımdı etmedi yedik.

6 no alıp ya Berkan, Cicaldau, Morutan'dan biri keseceğiz ya da Morutan'ı sağa atacağız başka çare yok bence.

oyunda gözükmemesinin sebebi arkasında oynayan orta saha görünümlü yetersiz topçularımız. geldiği her topu en azından olumlu kullanabiliyor mu -kullanıyor eee sorun?

golü ve penaltı pozisyonunda kereme bırakması yeterli. bu adamda ki oyun görüşü çok iyi ama bu adamdan yeteri kadar faydalanamıyoruz bence keza morutanda öyle

burada bas bas bagirdik kaan ayhan veya okayi getirin diye

kiz taylan yerine bu ikiliden birisi olsaydi cok farkli seyler konusuyor olurduk
Okay 'ı ne kadar beğenmesem dde en azından orjinali defansif orta saha hiç değilse hava topu alır rakip üzerine gelirse fiziğiyle rakibi uzaklaştır filan bir işe yarardı

Taylan yanından geçen adamlara yetişemeyecek hale gelmiş

Geri
Üst Alt