#33 Alexandru Cicâldău

Daha iyi olacagi bi doneme,mac kazandiracagi doneme giriyor

pen6 pozisyonunda cicaldaunun kereme bırakması çok class zeki bir hareket

taylan berkan olsa orda topu ayağına alırdı kereme pas verirken kaptırırdı ya da şut çekene kadar rakibe çarpardı dönerdi pozisyon

fakir modric'i.

tam modern orta saha. avrupada ileriki turları bulursak isteyeni çok olur.

Topu sağlam çıkarabilen, biraz top kesebilen 6 numara olsa hem Cicaldau hem Berkan rahatlayacak. Hatta birini kesip Morutan'ı bile ortada oynatabilirsin. Arkadaki stoperler rahatlayacak. Yapılması gereken ilk bölgeye transfer yapamadık. Her hafta sıkıntısını çekiyoruz.

Bu ön libero mevzusu başkanlık sistemi gibi oldu neyin varsa üçe katlanacak deniyordu. Ön libero gelince herkesin performansı üçe katlanacak sanki kimsenin suçu yok tek sorun ön libero. Problemin ön liberoyla hiçbir alakası yok. Birde yerine sadece defans yapan iki metreye pas atamayan kazma ön libero isteniyor o daha kötü. Cicaldau'nun oyununun ön liberoyla hiçbir alakası yok düşük profil pasif bir oyuncu. Asla takımın yıldızı olamaz. İyi bir takımda 6.-7. iyi oyuncu olabilir.

moskova maçınca beka beka presle bozmuştu epeyce

dün de josef ve diğer bjklilerin temaslı oyunu bozdu kendisini

orta sahamız ve genel olarak hücum hattımız çok top kaybı yaptığından etrafından fazla yardım alamıyor ama kendisi de siniyor biraz böyle sert maçlarda.

daha iyi olacaktır diye umuyorum.

pasları yağ gibi sekmeden atabiliyor. kaliteli bir topçu ama oynadığımız oyun itibariyle fizik açıdan türkiye ligindeki davarlarla boğuşması gerektiğinden kendini gösteremiyor gibi. kaliteli 2 ortasahayla, daha oturmuş bir takımın iyi bir parçası olabilir.

Verilen para az degil. Daha guclu, topla kat eden bir ortasaha kisaca Cok daha iyisini transfer etmeliydik

İsmi geçenlerden Harroui olabilirdi mesela...Cicaldau' yu beğeniyorum ve diğer mevkiilerde yeterliliğin artmasıyla daha verimli olacağını da umuyorum, yanlış anlaşılmasın...

Güçlü, kat eden filan deyince aklıma geldi, alınmasını istediğim bir futbolcuydu...

İsmi geçenlerden Harroui olabilirdi mesela...Cicaldau' yu beğeniyorum ve diğer mevkiilerde yeterliliğin artmasıyla daha verimli olacağını da umuyorum, yanlış anlaşılmasın...

Güçlü, kat eden filan deyince aklıma geldi, alınmasını istediğim bir futbolcuydu...
Harroui konusu bence hollanda ligi dogrultusunda yaniltici istatistikleri var. Bu sene transfer olduğu takımında neredeyse hiç oynamamış. Geçen sezon yaptığı istatistikden sonra en azından rotasyon olabilirdi italya'da ama 4 macda 21 dakika almis toplam.

Harroui konusu bence hollanda ligi dogrultusunda yaniltici istatistikleri var. Bu sene transfer olduğu takımında neredeyse hiç oynamamış. Geçen sezon yaptığı istatistikden sonra en azından rotasyon olabilirdi italya'da ama 4 macda 21 dakika almis toplam.
Serie A da tam ölçüt olmuyor, orada tutunamayıp başka önemli liglerde çok başarılı olan futbolcular var. Kaan' ın takımı da çok iyi değil, BJK ve biz kapısında yatıyoruz adete, sadece yerli diye değil, performans olarak da beklenti yüksek...

Serie A da tam ölçüt olmuyor, orada tutunamayıp başka önemli liglerde çok başarılı olan futbolcular var. Kaan' ın takımı da çok iyi değil, BJK ve biz kapısında yatıyoruz adete, sadece yerli diye değil, performans olarak da beklenti yüksek...
Serie A dediginiz gibi sert bir lig ordan buraya oyuncu aldığınızda baska bir performans verebiliyor mesela melo gibi de harroui'de hollanda ligi beni şüpheye düşürüyor çünkü hollanda çok yumusak bir lig savunmanin yapılmadığı futbol sertliğinin neredeyse hiç olmadığı bir ligde o istatistikleri aldatıcı oluyor.
Kaan konusuda bence yabanci siniriyla alakali bizim klublerin kabisinda yatmasi. Bence cok iyi bir stoper degil kaan anca 3'lu oynarsak sag stoper de fena oynamaz ya da sag bek de fazla hücum dusunmeyen yapida katkili olur. Eğer 2 stoperden biri yaparsak bir süre sonra sovmeye başlarız arkaya çok adam kaciriyor diye.

baskı altında çok zorlanıyor maalesef

bugün golü atsa da rakip baskı ile sindirdi

diğer orta sahalarımız hücumda hiç sorumluluk alamadığı için cica düşünce tamamen düşüyoruz

Diğerleri, özellikle Taylan batırdığı için Cica’nın etkisi azalıyor olmasın?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Geri
Üst Alt