#33 Alexandru Cicâldău

tek başına takımı sıralayacak lider bir oyuncu değil. fakat iyi takımda daha iyi, kötü takımda kötü gözüken cinsten.

yanında gedson ile oynadığında şuanki oyununun üstüne koyacaktır. iyi bir 6 ve 8 ile güzel olur.

Bizden gidene kadar hep tartışılacak bu adam. A madrid de oynasa vay be nereden bulmuşlar bunu diyecek herkes bu adama sallıyor haklılarda bu ne olduğu belli olmayan sistemde bu tür adamların asla işi yok çünkü..

Bizden gidene kadar hep tartışılacak bu adam. A madrid de oynasa vay be nereden bulmuşlar bunu diyecek herkes bu adama sallıyor haklılarda bu ne olduğu belli olmayan sistemde bu tür adamların asla işi yok çünkü..
Rodrigo De Paulu izlerken orgazm olan kişiler Cicaya gelince yetersiz der bu da pasaport etkisi Arjantinli brezilyalı olsa bambaşka sevgi görürdü

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cigaldau ya yapılan bazi eleştirileri millet genç alınca överken biz alınca yeren zihniyete benzetiyorum

Dün gayet iyi oynadı yeri geldi 6 yeri geldi 8 numara görevini yaptı.

Taylan oynayacağına Berkan ve cicaldau oynasın daha iyi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

berkan taylan gibi kalitesiz isimlerle oynarken max performans vermesi imkansız ocakta acilen kaliteli isimler kadroya girmesi lazım

FDIROROX0AMNKK-

Bu arada beni iyi yonde şaşirtti. Videolarina bakinca ( gollerine ve asistlerine) bana sadece 10 numara oynar gibi gelmisti ama 2 mevkide de catır catır oynuyor. Bu kadar mucadeleci birini beklemiyordum.

Gözümde Berkan ile birlikte maçın yıldızı. Adam neler yapıyor neler.

Geri
Üst Alt