#33 Alexandru Cicâldău

Biraz ağırlığını koyarsa buraya neler yazılır acaba Cica > Hagi falan bekliyorum🤣 Tamam akıllı topçu, doğru oynuyor da iyi oynamadığında varlığı fark edilmiyor pek. Merkez ortasaha koşacak da rakip de karşılayacak, bunları yanındakiler yapıp bu oynayacaksa orada Feghouli de oynar. Daha iyi maçlarını görmüştük, yine yapar.

Ofsayt verilen pozisyonda paslari müthişti

Adam top kapmak ve adam kovalamak için çok efor sarf ediyor daha çok ofansif kullanabilsek daha etkili olacak kafası çalışan bir kaç oyuncudan birisi kendisi.

Maclari gözünle izlemeye davet ediyorum seni
Haklı serzeniş bence 90dk da kilit en az 2 3 hamle yapabilmeli Gs da oynayan oyuncunun. Feguli ye attığı pas leshti mesela. O pası orada verememe gibi bi beceriksizliği olmaması lazım bu formayı giyenin. Bunlar küçük kusurlar gibi duruyor ama her oyuncuda böyle defolar olunca ortaya kötü istikrarsız bir takım çıkıyor.

Anhold bugün içeriye çevire topu 3 atardık lokoya. Feguli golü attı ama yanlış tercih mesela yaptığı. Ben hoca olucam ağzına sifarim o topçunun golü atmasına rağmen. Herkes doğru oyunu oynadığı zaman takım olacağız. Bireysel tatminler üzerine kuruluyuz hala.

GSCimbom Mobile App

Son 2-3 maçtır beğenmiyorum.

Feghouli'nin dağlara taşlara vurduğu topta attığı pas çok kötüydü. Topu yerden atsa daha net bir vuruş gerçekleştirecekti dombili muhtemelen.

Bu herifte zaman zaman ilici goruyorum.

Beka Beka'yı izledikten sonra gözüme acayip çöp gelen orta alan oyuncusu , orta sahayı böyle domine eden oyuncuları özlediğimiz günlerde 90 dkda 3 defa ismi söylenenler ne yazık ki Galatasarayımızın seviyesini düşürüyor gibi

Son 2-3 maçtır beğenmiyorum.

Feghouli'nin dağlara taşlara vurduğu topta attığı pas çok kötüydü. Topu yerden atsa daha net bir vuruş gerçekleştirecekti dombili muhtemelen.
gereksiz şekilde topun dibine girdi orada. top sekince feghouli de dağa taşa attı

antep maçında iyiydi ve tabi bjk golü çok güzeldi fakat birkaç maçtır beğenmiyorum, ama çok sorun değil yani genç adam rumen liginden gelmiş beklentiyi iyi ayarlamak lazım hızlı yükseldik biraz

aslında dribbling yapacak yeteneği var, çok az kesitlerde olsa bunu gösteriyor. aynı şekilde kilit pas atabiliyor. kolay top kaybı da yapmıyor. kumaşının iyi olduğuna kimsenin birşey dediği yok zaten.

fakat sorumluluk almıyor. mesela top bizim geri üçlüdeyken asla geriye gelip oyunu açmak, sorumluluk almak için kendini göstermiyor.

yeteneğine kimse birşey demiyor, fakat asla bir ortasahayı sırtlayıp liderlik edecek bir profil gibi değil.

beklentileri düşürmekte fayda var. ayrıca gereksiz yere oyuncuyu yüceltmenin de anlamı yok. sanırım bütün bunlar belhanda sendromundan dolayı oluyor.

Cok kosuyor ve mucadele ediyor ama ofansif olarak da katki vermeli. Ilk oynadigi maclarda kaleye daha yakin oynadigi icin ofansif katkisi vardi ama simdi daha cok defansif isler ile ugrasiyor.

Cok kosuyor ve mucadele ediyor ama ofansif olarak da katki vermeli. Ilk oynadigi maclarda kaleye daha yakin oynadigi icin ofansif katkisi vardi ama simdi daha cok defansif isler ile ugrasiyor.
Gedson gelebilse Cica skor katkısını ciddi anlamda arttıracak.

Geri
Üst Alt