Sercan Sönmez
10 Numara!
- 20 Ocak 2011
- 10.406
- 3.125
- 2.118
Kayıp aranıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
halen mi bu kadar bos yapiyorsunuzKayıp aranıyor.
halen mi bu kadar bos yapiyorsunuz
Maclari gözünle izlemeye davet ediyorum seniAdamın hiçbir şey yaptığı yok hala tapınılıyor burada ben ona şaşırıyorum.
Belhanda fanboylari1-2 maç formsuz diye gömmek için fırsat kolluyorsunuz
Haklı serzeniş bence 90dk da kilit en az 2 3 hamle yapabilmeli Gs da oynayan oyuncunun. Feguli ye attığı pas leshti mesela. O pası orada verememe gibi bi beceriksizliği olmaması lazım bu formayı giyenin. Bunlar küçük kusurlar gibi duruyor ama her oyuncuda böyle defolar olunca ortaya kötü istikrarsız bir takım çıkıyor.Maclari gözünle izlemeye davet ediyorum seni
gereksiz şekilde topun dibine girdi orada. top sekince feghouli de dağa taşa attıSon 2-3 maçtır beğenmiyorum.
Feghouli'nin dağlara taşlara vurduğu topta attığı pas çok kötüydü. Topu yerden atsa daha net bir vuruş gerçekleştirecekti dombili muhtemelen.
Gedson gelebilse Cica skor katkısını ciddi anlamda arttıracak.Cok kosuyor ve mucadele ediyor ama ofansif olarak da katki vermeli. Ilk oynadigi maclarda kaleye daha yakin oynadigi icin ofansif katkisi vardi ama simdi daha cok defansif isler ile ugrasiyor.