Suat Kayabaş
Parçalı Üye
- 20 Ekim 2019
- 4.147
- 2.222
- 603
gedson berkan önlerinde morutanla cica çok daha etkili olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca morutana takık maalesef devre arası sağ kanat istemesinden belligedson berkan önlerinde morutanla cica çok daha etkili olur
Isırıcam ben onuUsta döner Ahmet delirtiyon beni
Mozartın beğendiği topçu yok rengimahmet usta mozart version 2.0
Fotoğrafını bile mozart yapmışahmet usta mozart version 2.0
Hoca morutana takık maalesef devre arası sağ kanat istemesinden belli
Dediğim yasi 34 olan adamin sakatlik sorunları olur. Trabzon'da şansı haftada 1 mac oynamasi biz avrupa ile 2 kulvar devam ettiğimiz için vücudu dayanmaz ve sakatlanirdi. Birde cicaldau gibi tempo bu yaşında yapamaz.Transfer etsek ilk once bu zırlardı,yaslı vs diye,önemsiz, boş boş konusuyor..Sen ne demeye calistin onuda anlamadım..
GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Inşallah Istiyordur Feghouliyle kalmayizHoca morutana takık maalesef devre arası sağ kanat istemesinden belli
bach ve handel yapalim biz deFotoğrafını bile mozart yapmış
trabzonun attığı 2. gol öncesi hamsiğin verdiği pası atacak kalitesi var mı merak ediyorum.
Hamsik bunun gibi efor yapsa, 15 dk sonra cikarin beni lan derHamsik bu pasif elemanın yerinde olsa ligde 6 puan fazlamız vardı grupta tüm maçları kazanmıştık
Handel görmüştüm sanki daha demin.bach ve handel yapalim biz de
mozartin taaaa
Morutan benzerini kereme atmıştı lokomotiv ilk maçında. Feghouli de yine geçen hafta attı. Aslinda biraz da lig leş ondan bize çok uber geliyor böyle şeyler. Tabi hamsik iyi oyuncu lafım ona değil ama bizde eksik olan bir kaç mevki var. Oraya takviye yapabilsek şuan başka şeyler konuşuyor olabilirdik..trabzonun attığı 2. gol öncesi hamsiğin verdiği pası atacak kalitesi var mı merak ediyorum.