#33 Alexandru Cicâldău

ahmet usta mozart version 2.0
Mozartın beğendiği topçu yok rengim

Cicayı ilk haftalar beğeniyodum ama son haftalar gözümden düşmeye başladı bilmiyorum bi atılım göstermesi lazım bak mesela berkanı bokluyodum bi ara herif coştu bi anda Kerem de aynı şekil benim klavyem uğurludur

Transfer etsek ilk once bu zırlardı,yaslı vs diye,önemsiz, boş boş konusuyor..Sen ne demeye calistin onuda anlamadım..

GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dediğim yasi 34 olan adamin sakatlik sorunları olur. Trabzon'da şansı haftada 1 mac oynamasi biz avrupa ile 2 kulvar devam ettiğimiz için vücudu dayanmaz ve sakatlanirdi. Birde cicaldau gibi tempo bu yaşında yapamaz.

trabzonun attığı 2. gol öncesi hamsiğin verdiği pası atacak kalitesi var mı merak ediyorum.

ludwig-van-beethoven-german-composer-i87857.jpg

trabzonun attığı 2. gol öncesi hamsiğin verdiği pası atacak kalitesi var mı merak ediyorum.
Morutan benzerini kereme atmıştı lokomotiv ilk maçında. Feghouli de yine geçen hafta attı. Aslinda biraz da lig leş ondan bize çok uber geliyor böyle şeyler. Tabi hamsik iyi oyuncu lafım ona değil ama bizde eksik olan bir kaç mevki var. Oraya takviye yapabilsek şuan başka şeyler konuşuyor olabilirdik..

Geri
Üst Alt