- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Sen ben marcao… günahlarla dolu geceler…
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rodrigo De Paulu izlerken orgazm olan kişiler Cicaya gelince yetersiz der bu da pasaport etkisi Arjantinli brezilyalı olsa bambaşka sevgi görürdüBizden gidene kadar hep tartışılacak bu adam. A madrid de oynasa vay be nereden bulmuşlar bunu diyecek herkes bu adama sallıyor haklılarda bu ne olduğu belli olmayan sistemde bu tür adamların asla işi yok çünkü..
En iyisinden alıyor dersi Selçuk gibi frikikci zor gelir Cica kıymetini bilsin iyi çalışsın yeteneği var bu konuda
ne günlerdi be Selçuk Frikiği > prnaltıEn iyisinden alıyor dersi Selçuk gibi frikikci zor gelir Cica kıymetini bilsin iyi çalışsın yeteneği var bu konuda
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Selçuk geldi mi gol de gelirdi herkes Sneijder'in fenerin içinden geçtiğini hatırlar ama esas feneri karısı yapan Selçuktu adam frikik oldu mu fener maçında dayanamıyordune günlerdi be Selçuk Frikiği > prnaltı
Selcuk, fenere kac tane atti? 1 tane play off macinda atti, sanirim 1 tane daha atti ama zamanini unuttum.Selçuk geldi mi gol de gelirdi herkes Sneijder'in fenerin içinden geçtiğini hatırlar ama esas feneri karısı yapan Selçuktu adam frikik oldu mu fener maçında dayanamıyordu
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3 golu var fenere iki frikik 1 penaltıSelcuk, fenere kac tane atti? 1 tane play off macinda atti, sanirim 1 tane daha atti ama zamanini unuttum.
Neden begenilmiyor anlamiyorum.
Bu arada Belhanda'nin 4 senede yapamadigini 4 ayda yapti.