- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Daha iyi olacagi bi doneme,mac kazandiracagi doneme giriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Topu sağlam çıkarabilen, biraz top kesebilen 6 numara olsa hem Cicaldau hem Berkan rahatlayacak. Hatta birini kesip Morutan'ı bile ortada oynatabilirsin. Arkadaki stoperler rahatlayacak. Yapılması gereken ilk bölgeye transfer yapamadık. Her hafta sıkıntısını çekiyoruz.
Kim mesela?Verilen para az degil. Daha guclu, topla kat eden bir ortasaha kisaca Cok daha iyisini transfer etmeliydik
İsmi geçenlerden Harroui olabilirdi mesela...Cicaldau' yu beğeniyorum ve diğer mevkiilerde yeterliliğin artmasıyla daha verimli olacağını da umuyorum, yanlış anlaşılmasın...Kim mesela?
Harroui konusu bence hollanda ligi dogrultusunda yaniltici istatistikleri var. Bu sene transfer olduğu takımında neredeyse hiç oynamamış. Geçen sezon yaptığı istatistikden sonra en azından rotasyon olabilirdi italya'da ama 4 macda 21 dakika almis toplam.İsmi geçenlerden Harroui olabilirdi mesela...Cicaldau' yu beğeniyorum ve diğer mevkiilerde yeterliliğin artmasıyla daha verimli olacağını da umuyorum, yanlış anlaşılmasın...
Güçlü, kat eden filan deyince aklıma geldi, alınmasını istediğim bir futbolcuydu...
Serie A da tam ölçüt olmuyor, orada tutunamayıp başka önemli liglerde çok başarılı olan futbolcular var. Kaan' ın takımı da çok iyi değil, BJK ve biz kapısında yatıyoruz adete, sadece yerli diye değil, performans olarak da beklenti yüksek...Harroui konusu bence hollanda ligi dogrultusunda yaniltici istatistikleri var. Bu sene transfer olduğu takımında neredeyse hiç oynamamış. Geçen sezon yaptığı istatistikden sonra en azından rotasyon olabilirdi italya'da ama 4 macda 21 dakika almis toplam.
Sofascore uygulamasında hiçbir istatistikte ilk 50de değilKoca maçta 15 pas yapmış orta saha ulan utanın be Galatasaray taraftarı. Orta saha oynuyor bu hayalet. 12 kere top kaybetmiş. Hala övme peşindesiniz.
Serie A dediginiz gibi sert bir lig ordan buraya oyuncu aldığınızda baska bir performans verebiliyor mesela melo gibi de harroui'de hollanda ligi beni şüpheye düşürüyor çünkü hollanda çok yumusak bir lig savunmanin yapılmadığı futbol sertliğinin neredeyse hiç olmadığı bir ligde o istatistikleri aldatıcı oluyor.Serie A da tam ölçüt olmuyor, orada tutunamayıp başka önemli liglerde çok başarılı olan futbolcular var. Kaan' ın takımı da çok iyi değil, BJK ve biz kapısında yatıyoruz adete, sadece yerli diye değil, performans olarak da beklenti yüksek...
baskı altında çok zorlanıyor maalesef
bugün golü atsa da rakip baskı ile sindirdi
diğer orta sahalarımız hücumda hiç sorumluluk alamadığı için cica düşünce tamamen düşüyoruz