- 26 Kasım 2012
- 179.066
- 241.067
- 5.688
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha once bahsetmistim bu transfer doneminde.
İzlemiştim bunu, topsuz koşuları çok başarılı. Top ayağındayken de hızlı oynaması önemli bir artı.transfer basligina eklemistim, buraya da ilistireyim dedim;
cicaldau ozelinde,
bulabilirseniz ful olarak asagidaki ekleyecegim ozet vidyo macini izlemeni tavsiye ederim. 29 nisan 2021...
bu sezonki kulupsel baz daki en begendigim performansi bu mac idi,, digeri de milli macta deplasmanda 2 gol attigi mac idi...
bu macta cicaldau 4231 kurgusunda 3lunun ortasinda forvet arkasi olarak yer aldi.
*gecmiste kendisine yonelik attigim her mesajda bu kurgu ve bolge yerine onemle dikkati cekmistim yorumlarimda.
cok verimli ve efektif ,pozisyonlarin icerisinde oluyor bu bolgede ozellikle oynadiginda. versatile olmasi ekstra guzel yani benim adima.
bu macta en efektif oyuncu idi tarafim adina.
1 gol 1 asistle bitirdi maci... kacirdiklari da cabasi...
benzer performansi formamizla gostermesini temenni ediyorum.
tekrardan hos geldin... sakatsiz,kazasiz belasiz guzel , kupalarla dolu bir kariyer diliyorum formamiz altinda...
İzlemiştim bunu, topsuz koşuları çok başarılı. Top ayağındayken de hızlı oynaması önemli bir artı.
Ben sadece biraz ağır olabileceğini düşünüyorum bir de takımının lideri ve baskın karakteriyken bizde aynı rolü soyunması çok daha zor olacaktır, yine de özellik bakımından takımın bir çok eksik noktasına hitap etmesi heyecan verici.evet. dedigin gibi topsuz kosulari cok basarili. her daim pozisyonun icinde olmayi benimseyen ve de topun oldugu yeri cok iyi takip eden bakisi var. tatava yapmadan lafi vardir ya ? < ; >. bu tur bir bakista top ayagindayken toplu oyunda.
misal bu mac ozelinde asist yaptigi kare hizli dusunmesi adina guzel bir ornek. gol anindaki vurusun klasligi ve denge konusu zamanlamasi da ayri alkislik kanimca.
bir kac kez belirttim. tekrara girmemeye ozen gosteriyorum. dileirm hoca kendisini 4231 de bahsini ettigim yerde oynatir. sayet verim ve efektlikte tam randiman almak istiyorsa.
ortanin her yerinde oynayabilecek versatilelikte bir yetenek izledigim maclar denkleminde. ben salt forvet arkasi degerlendirirdim ekledigim kurguda.
beklentim olumlu. umarim guzel baslar oyle devam eder. iki iyi sezonu gecirip ardindan bize imza atmasi ile hedefi bir tik uste cikardi kendi ozelinde. umarim diledigi gibi olur beraberce sampiyonluklari kutlariz.
gruplara kadar hayırBu arkadaşı UEL elemesinde de kullanamıyoruz değil mi?
salt kendi ozelinde bakildiginda >Ben sadece biraz ağır olabileceğini düşünüyorum bir de takımının lideri ve baskın karakteriyken bizde aynı rolü soyunması çok daha zor olacaktır, yine de özellik bakımından takımın bir çok eksik noktasına hitap etmesi heyecan verici.
Bir de üstat sen Morutan'a biraz soğuksun gibi, yanılıyor muyum?
Kanıt?listeye eklenebiliyor
Hoca Dün hepsini yazdiracam listeye dediKanıt?
Hoca unutmuş olabilir sabah güncel oyuncu kayıt kurallarına baktım uefa sitesinden. Nöbette paylaştım, bir bak istersen belki ben yanlış anladım.Hoca Dün hepsini yazdiracam listeye dedi
Hoca unutmuş olabilir sabah güncel oyuncu kayıt kurallarına baktım uefa sitesinden. Nöbette paylaştım, bir bak istersen belki ben yanlış anladım.
İş gücü çok. Hocamız ivedilikle kaliteli yabancı yardımcılar almalı.Sanirim Haklisin. Bende simdi okudum. Dün Bu soru neden sorulmadi Hoca neden bisey demedi çok ilginç. Çok kritik bir nokta aslinda umarim unutulmamistir. Biz görüyoruz bizimkiler nasil görmüyor acaba
sevgili melih renkdasim,Fena topçu değil gibi ama Yaşı biraz fazla gibi geldi verdiğimiz paraya göre 2 sene sonra 26 olacak verim alamazsan 26 yaşındaki topçuyu aldığın fiyata bile zor satarsın
Aytaç Kara mı