#33 Alexandru Cicâldău

Hiç ışık vermedi. Ağır olması sorun olmayabilir sistem içinde ama seri bir oyuncu da değil. İşte bu çok can sıktı dün akşam. Sanırım kazık yedik.

Hiç ışık vermedi. Ağır olması sorun olmayabilir sistem içinde ama seri bir oyuncu da değil. İşte bu çok can sıktı dün akşam. Sanırım kazık yedik.
Sen de 8. mesajında hiç ışık vermiyorsun.

Gedson gibi hareketlilik ve dinamizm katmadi daha ilk macinda. Gedson kalitesini hemen belli etmisti. 6,5m eden bir topcu degil görüntüsü verdi, bizde oynama kapasitesi var mi tartisilir zamanla muhtemelen.
Gedson ilk 6-7 hafta rezil ötesi oynadı.. forumda sövmeyen kalmamıştı.. insanları aptal yerine koymayın..
Ayrıca forum sadece muhabbet ve paylaşım amaçlıdır.. tüm forumu ikna etseniz bile ne hocanın ne de futbolcuların akıbeti değişir.. boşuna algı kasmayın derim..

Orta sahamız genel olarak çok yumuşak ve üstünlük kuramıyor. Daha ilk maçları ama bir 10 numara eksikliği yaşıyoruz bence

Bi belhanda havası sezdim ilk maçında. Ayağı düzgün ve tek topu rahat yapar.

Ama skora katkıda ceza alanına çok girmiyor gibi geldi ve koşu mesafesini cidden merak ediyorum.

Ancak karakterli bir tipe benziyor kavga olayında direkt daldı hatta marcao ya çıkıştı vs.

Biraz sabır, ilk maç için yeterli performans gösterdi bence.Genç oyuncu ilk defa ülkesinden çıkmış arkadaşlarını tanıyacak sisteme alışacak zaman lazım üstüne koyacaktır.İnce donuşuları vardı dün,oyun görüşü iyi bir oyuncu sade faydalı oynadı çok şatafat beklemeyelim derim.

dun mac esnasinda bu arkadasa laf ettigim icin ,biri sikayet etmis ,ban yedim mac sonuna kadar konudan , cok kufur edersiniz bu cocuga , bir numarasi yok , iki ince top aticak diye 6.5 milyon euro gomduk ,topcu kendini belli eder kardesim . gedsonla falan mukayese etmeyin ,

Tamam sabredelim de sabredince hızlanacak ve temposu artacak mı bu arkadaşın? Zamanla olacak bir şey mi yani bu?

Bir maçla adam değerlendirmekten nefret ederim. Mutlaka zamanla toparlayacaktır skora ve oyuna da katkı yapacaktır doğru ama bu temposuzluğu ve ağırlığını ne yapacağız? Sahada Feghouli gibi hareket ediyor. 10 numara da değilmiş 8-8,5 gibi oynuyormuş. O bölgede alabilirsek eğer Gedson olacak, Berkan da var. Ee Cicaldau'yu ne yapacağız? Neyse biraz daha izleyelim sonra daha sağlıklı değerlendirme yapabiliriz.
tempo nedir ya ne diosunuz yavaşlık falan adam ayagında topu 0.45 salise bile tutmuyo

Kuş turnusolü gibi başlık oldu. Gerçek bir Galatasaraylı 6,5 milyon para verilip yatırım yapılmış bir futbolcuyu henüz ilk maçında gömmez. Çünkü o parayı kulübün parası değil kendi parası olarak görür. Bu yüzden de adamın iyi çıkması için sabreder ve susar. Daha 80 dakika izlediğin bir adama böyle negatif ve kati mesaj yazabilen adam duasını yazıyordur. İster 20 bin mesajınız olsun ister 2008 girişli olun bunların bir önemi yok.

Sanırım Cicaldau 'dan top rakipteyken Gedson, dribling yaparken Bruma, şut çekerken Sneijder koşarken de Onyekuru olması bekleniyor. Evet bunların hepsini aynı anda yapamadığı için haklısınız boş adam ...

Hemen baslamislar cop, les vs. Ya sabir.. boey'e gedson'a ve diger bircok oyuncuya denilenleri de hatirliyoruz. Hayir garip olan biz bu oyunculari savunup sabir vurgusu yaparken 2 ay sonra daha ilk macinda sallayan herifler oyuncunun agir fani olup biz eksik bir yonunu elestirdigimizde uzerimize yuruyor.

Açıkçası dümdüz bir oyuncu olarak gördüm. Lakin pasları iyi, bilmiyorum Diagne'nin penaltı pozisyonundaki pası Diagne'ye mi attı ama derin pas atabiliyor olması güzel bir özellik, ilk maçından yorum yapacak bir performansı da olmadı.

Gedson gibi hareketlilik ve dinamizm katmadi daha ilk macinda. Gedson kalitesini hemen belli etmisti. 6,5m eden bir topcu degil görüntüsü verdi, bizde oynama kapasitesi var mi tartisilir zamanla muhtemelen.

Nasıl sallıyorlar ya gedson leş topçu kulübeye yollayın diyenleri gün gibi hatırlıyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt