#33 Alexandru Cicâldău

ilk maçında girer girmez gol atmıştı ve sonrası maçlarda baya bir bocaladı...o sıralar neredeyse herkes çöp muamelesi yapmaya başlamıştı...sezon finaline doğruda asıl Gedson'u gördük...Alex için ise biraz beklememiz lazım bence...takım arkadaşları ile ilk maçından dolayı biraz bocaladı...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gedson beğenilmediği maçlarda dahi böyle değildi bence. Bir kere hareketliydi top taşıyordu ve kritik yerlerde top kapabiliyordu. Birde umut veriyordu. Cicaldau sıradan bir oyuncu çıkarsa çok büyük sıkıntıya gireriz.

Gedson beğenilmediği maçlarda dahi böyle değildi bence. Bir kere hareketliydi top taşıyordu ve kritik yerlerde top kapabiliyordu. Birde umut veriyordu. Cicaldau sıradan bir oyuncu çıkarsa çok büyük sıkıntıya gireriz.
ikisi bambaşka dünyaların futbolcuları zaten. 1 aydır resmi bir maça çıkmamış, Romanya dışına ilk defa adım atan bir futbolcu Cicaldau. İlk maç, takımın hazır olmaması ve maça rezalet başlaması, Cicaldau'nun ilerde oynatabileceği oyuncuda yoktu, beklerimiz dışında hiçbir oyuncumuz ilerde kıpırdanmadı hiç. Paso baskı yedik, top kaybettik. Defanstan topu alıp ileriye oynayacak olan Taylan kardeşimiz maçın başında paspas görevi görüyordu çimlerin üzerinde. Cicaldau zamanla daha da iyi olacaktır illa ki. İlk maçtan riskler almayıp, garanti oynaması çok doğal. Bundan önce ki maçlarimiz da kullanabilseydik çok daha farklı bi başlangic yapabilirdi. Beraber antrenman yapmakla beraber resmi maça çıkmaları bambaşka futbolcuların.

Bazı yerlerde belhanda vol 2 gibi yorumlar görüp kicimla gülüyorum.. Abi bir kere bu adamın en büyük artısı garantici olması tıpkı PVA gibi top buna gelince saçma sapan birşey yapmayacağını biliyorsun.. Belki ileride başka yonunu beğenmeyip kötü konuşuruz orası ayrı ama belhanda ile 1 gram alakası yok..
PvA garanticimi? Kaç tane top kayip etti adam Giresun macinda

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olumsuz yorum yapanlar neden linç ediliyor ? bugun emre özcan da beğenmedim demiş, o da mı toptan anlamıyor.Elbette tek maçlık bir futbolcuya çöp falan demek salakça ama çok açık ben oynadığı ilk maçta pek bir ışık göremedim.Etliye sutluye dokunmadan maç bitirdi, hatta bir ara oynuyor mu falan diye merak ettim ciddi ciddi.Arkadaş maç boyunca aldı yana verdi aldı yana verdi maçı bitirdi.Umuyorum ileriki maçlar da çok daha sorumluluk alır ve öyle devam eder.

Isik gormeyenlere kesinlikle katiliyorum. Adam neredeyse top almamak icin rakip oyuncularin arkasina saklandi. Insallah bu pozisyon alma bilgisizligi degil de urkekliktir. Gerci ikisi de iyiye isaret degil.

Kendini en zor gösterebileceğin mevki ortasahadır. Yanındaki ile, takı ile uyum sağlayıp; oynama alışkanlığı kazanman lazım. Zamanı var. Milli aradan sonra kötü eleştirilerinize başlayın.

Bir macla net fikir olusmaz. Bir kac mac oynasin goruruz.

Bu arada penaltisini begenmedim. Kalecinin kenara atladigini gordukten sonra yani vurdugu ana kadar kafasi yukarida/gozleri kalecide olsaydi tamam derdim ama kafasini yere egip ortaya o sekilde vurmasi dogru degil.

Diagne de kotu penalti atiyor. Takimin guvenilir bir penalticiya ihtiyaci var.

Bir macla net fikir olusmaz. Bir kac mac oynasin goruruz.

Bu arada penaltisini begenmedim. Kalecinin kenara atladigini gordukten sonra yani vurdugu ana kadar kafasi yukarida/gozleri kalecide olsaydi tamam derdim ama kafasini yere egip ortaya o sekilde vurmasi dogru degil.

Diagne de kotu penalti atiyor. Takimin guvenilir bir penalticiya ihtiyaci var.
Morutanıda isterik

Orda pası aslında Feghouli'ye mi atmak istemişti yoksa Diagne'ye mi attı. Eğer bilerek isteyerek Diagne'ye attıysa yeni İniesta'mız hayırlı olsun.

Orda pası aslında Feghouli'ye mi atmak istemişti yoksa Diagne'ye mi attı. Eğer bilerek isteyerek Diagne'ye attıysa yeni İniesta'mız hayırlı olsun.
Derine attı pası, aslında bu tip anlarda belirli hedef yoktur bir hat pasıdır özellikle ters kanat dönüşlerinde ya da elips tipi paslarda pas bir hat'a yollanır, Cicaldau da bunu amaçladı muhtemelen ama tekte tehlikeli bölgeye iyi top çıkardı ne olursa olsun.

stanciu alalım diye yırtındım ama olmadı.

bu arkadaş için acele etmeyelim bu sezon sonuna doğru karar veririz.

Olumsuz yorum yapanlar neden linç ediliyor ? bugun emre özcan da beğenmedim demiş, o da mı toptan anlamıyor.Elbette tek maçlık bir futbolcuya çöp falan demek salakça ama çok açık ben oynadığı ilk maçta pek bir ışık göremedim.Etliye sutluye dokunmadan maç bitirdi, hatta bir ara oynuyor mu falan diye merak ettim ciddi ciddi.Arkadaş maç boyunca aldı yana verdi aldı yana verdi maçı bitirdi.Umuyorum ileriki maçlar da çok daha sorumluluk alır ve öyle devam eder.
Bazı oyuncular sorumluluk almıyor gelir gelmez. Gedson da almamıştı saklanıyordu rakibin arkasına top almamak için başlarda. Sonra takımı gözlemleyip ritmini de bulunca sorumluluk da almaya başlamıştı. Cicaldau da bunu yapacak gibi geliyor bana. Kendi futbol ezberiyle oynadı ilk maçta. Alışır.

1 maçla ne iyi ne de kötü futbolcu olunur en az 5 maç izlememiz lazım zorluk seviyesi yüksek maçlar da oynayacağız bu sürede izleyelim öyle yorum yapalım.

öyle tartışacak bir şey yok iyi oynamadı işte, ilk maçında iyi olmaması da hiçbir şey ifade etmez olağan bi durum

gene 10 numara diye mi hülyalara daldınız anlamadım da beklentileri belhanda'nın son ayrılışından fazlasına koyarsanız hayal kırıklığı yaşarsınız. bu da çift yönlü, gole yakın, pas ve pres oyununda iyi modern bi 8.5 numara işte. öbür türlüsünü istesek bonusuyla zartıyla zurtuylu teixeira'ya yıllık 4 milyon bayılır onu getirirdik. veya acun gibi heriften dilenip yıllık 10 milyon ister özil'in dilloluğunu yapardık. morutan gelir de böyle ''pasif'' oynar amenna derim, cicaldau'dan ne bekliyordunuz da şu maçta eksik kaldı anlamadım.

Geri
Üst Alt