#33 Alexandru Cicâldău

Renktaş sen bunu yazınca ben de bir anekdotu hatırladım

Transferin detayları görüşülürken satan kulübün başkanı bizim başkana, ‘çok iyi bir oyuncu alıyorsunuz, ayrıca sessiz sakin, çok ilginç bir adam. Her sezon en az 8-10 gol atıp onun en az yarısı kadar da asist yapar ama attığı golleri hatırlayamazsınız’ diyor

Gerçekten de adam Galatasaray’dan geldi geçti, herkes de çok sevdi ama yav şu hareketi vardı, şu golü vardı gibi hiçbir şey hatırlamıyorum :)

Gözlem ve uyum aşamasında bence. 3-5 maça kıvama gelir. Atiba'nın ceza sahası koşularıyla mal ettiği Anadolu defanslarından çok ekmek yer. Videolarında en beğendiğim özelliği oydu. Ligin buglarından biri.

Baştan beri yazıyorum. Cicaldau İliç gibi bir karakter. Duruşu katkısı hareketleri soğuk kanlılığı. İliç gibi katkı veren adama ihtiyaç var. Yalnız bakıyorum da ümit necati ciddi 2li oyunu iyi oynayan forvetler. İliç ve Karan gibi adama ihtiyacımız var. Cicaldau 2.İliç olacak. Gösterişsiz faydalı

gene 10 numara diye mi hülyalara daldınız anlamadım da beklentileri belhanda'nın son ayrılışından fazlasına koyarsanız hayal kırıklığı yaşarsınız. bu da çift yönlü, gole yakın, pas ve pres oyununda iyi modern bi 8.5 numara işte. öbür türlüsünü istesek bonusuyla zartıyla zurtuylu teixeira'ya yıllık 4 milyon bayılır onu getirirdik. veya acun gibi heriften dilenip yıllık 10 milyon ister özil'in dilloluğunu yapardık. morutan gelir de böyle ''pasif'' oynar amenna derim, cicaldau'dan ne bekliyordunuz da şu maçta eksik kaldı anlamadım.

etkisiz pasif vs olmasına takılmadım da topla çok iyi değildi sanki

bu arada gayet iyi pres yapıyor etkisizdi de diyemeyiz aslında, şahsen belhanda kadar oynasa bana yeter

Ilicle duruş olarak benzeyebilir ancak oyun tarzı olarak alakası yok.

Bunu diyecek birini arıyordum. Tipleri, Balkan ülkesinden olmaları benzetilir ama oyunlarında bir benzerlik göremedim. İliç sahada burada abartıldığı kadar pasif biri değildi. Ceza sahasına sürekli koşu yapardı tabi o zaman hücumda çok etkin bir takım vardı. Ertesi sene takım çöktü ayakta kalan ender oyunculardan biriydi İliç.

kaliteli topçu ilk maçtan belli olur fakat gedson istisnası sebebiyle 2-3 maç daha izlemek gerek. özellikle iç sahada tek kaleye çevirdiğimiz bir maçta neler yapacak merak ediyorum.

fakat ilk maçtan gördüğüm kadarıyla toptan kaçıp pek sorumluluk almayacak silik bir karakter gibi duruyor. ayağı da öyle ahım şahım değil. beklentiyi düşürmekte fayda var.

ilk maç temaslı bir maçtı biraz fiziksel olarak eksik gibi geldi birkaç pozisyonda yere kapaklandı.. Biraz daha fiziksel olarak kuvvetlenmeli.

Renktaş sen bunu yazınca ben de bir anekdotu hatırladım

Transferin detayları görüşülürken satan kulübün başkanı bizim başkana, ‘çok iyi bir oyuncu alıyorsunuz, ayrıca sessiz sakin, çok ilginç bir adam. Her sezon en az 8-10 gol atıp onun en az yarısı kadar da asist yapar ama attığı golleri hatırlayamazsınız’ diyor

Gerçekten de adam Galatasaray’dan geldi geçti, herkes de çok sevdi ama yav şu hareketi vardı, şu golü vardı gibi hiçbir şey hatırlamıyorum :)
İlk maçında 2 yada 3 gol atmıştı, Konya olması lazım. Bir de bjk maçında şov yapmıştı, aklımda kalanlardan.

Asil sorun transfer edilen oyuncularin bi sure sonra ligin ve Florya’nin kotu seviyesine adapte olmasi, siradanlasmasi.

Buarada kendisini fena bulmadim, ama garip buldugum bonservis ucretini daha da garipsedim ilk izlenimlerimden sonra.

Geri
Üst Alt