- 6 Eylül 2014
- 83.236
- 56.812
- 4.283
Adamligin kitabını mi yazdın. şu maçta sallayabiliyorsun adamaSen de keşke adam olabilsen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamligin kitabını mi yazdın. şu maçta sallayabiliyorsun adamaSen de keşke adam olabilsen
Bence yanlış düşünüyorsun Arifcim, ama şimdilikSana verilerin parayi keşke Gedson bütçesine ekleseydik diyorum.... Şimdilik.
Engelledik çok şükür.Bu kadar öven olmasa ismi lazım değil bi kaç kişi gelip çöp transfer,komisyon diyerek bok atacaktı yine buna yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Hasımlarına acıma reis arkandayız
?gedson fernandes'e takımdan çok bu arkadaşın ihtiyacı var bana göre
.Adamligin kitabını mi yazdın. şu maçta sallayabiliyorsun adama
sahada arkasını toplayacak bir adam lazım.
Ne duygusali birader senden adam olmaZda futbol cahilisin belli. Şu maçta kötü oynadı diyen hentbol izlesinSeni gördükten sonra nasıl olunmazı yazmaya karar verdim. Çöp futbolcu. Senin göz zevkine iyi gelmesi iyi topçu olduğu anlamına gelmiyor. Cicaldau nun annesi değilsin duygusal bakmana gerek yok.
Rakip ceza sahasının hemen önünde hakemin es geçtiği faul pozisyonu vardı, Cicaldau 'nun şansızlığı hakem vermedi yoksa ilk defa bir duran top için heyecanlandım senelerdirYine uzaktan sut sansi gelmedi cok uzucu
İlk yarıda oyunu rakip kaleye yıktığımızda Kerem 'le birlikte hızlı hücumları vardı dediğin gibi tertemiz pasları hızlı görüp hızlı bırakıyordu. Artık bu oyunculara ek olarak Morutan ve eklenirse bir çift yönlü orta saha ile hücumlarımız daha da hızlı olabilirEn sevdigim yani, inceci katil paslari. Bugun iki tane yapti yine. Sorunumuz bu adamin yeteneklerini baskilayan ve ortaya cikmasini engelleyen oyun kulturumuz. 3.bolgede daha cok topla bulusturmamiz laizm, 2.bolge degil. Bu adam Ilic'e benzese de biraz da 10 numara tipinde pasor bir oyuncu. Verkac, ara pas, adam kacirma, 2 veya 3.forvet tipinde (ikincil donen toplar). Birkac mac daha izlemek lazim ama gorunun o ki su oyun yapimizda siradanlasiyor, maalesef.