Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.066
- 4.851
- 2.278
box to box 8 çıkildao
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
box to box 8 çıkildao
Önde mi 8de mi daha iyiydi sence?Ekli dosyayı görüntüle 137543
romanyanın en iyisiydi. ilk yarı fv arkası gibi ikinci yarı 8 gibi oynadı stanciu biraz öne geçti. çok zeki topçu nereye ne zaman koşacağını çok iyi ayarlıyor
Maçı izledim. İlk yarı iyiydi de maç çok sıkıcıydı. 2. yarı pek ortada görünmedi Cicaldau. Sonra oyundan çıktı zaten.Ekli dosyayı görüntüle 137540
Ekli dosyayı görüntüle 137541
Maçkolik verileri. Doğru mu bunlar bilmiyorum.
bence her ikisinde de iyi ama ben ceza sahasına yakın tercih ederdim. half spacelere koşuları çok iyi. hep alan yaratıyor kendine.Önde mi 8de mi daha iyiydi sence?
Ekli dosyayı görüntüle 137543
romanyanın en iyisiydi. ilk yarı fv arkası gibi ikinci yarı 8 gibi oynadı stanciu biraz öne geçti. çok zeki topçu nereye ne zaman koşacağını çok iyi ayarlıyor
Fakir zidane ı
bana sevişmek istiyor gibi geldi
Alex topsuz oyunda iyi, topla buluştuğunda %90 topu olumlu kullanıyor ancak sorumluluk alma kısmında milli takımda da benzer bir profil çizdi dün. Oyunun içinde kaybolabiliyor. Aktif dinlenmeye de alıyor olabilir kendisini ancak bu konuda biraz vites yükseltmesi lazım gibi.Bu adamın yanına onu anlayacak pas alıp verecek koşacak adam lazım. Morutanla iyi anlaştı mesela. Yoksa oyunda kaybolur.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi