#33 Alexandru Cicâldău

Bir 6 numara bulurlarsa bu adamın performansı uçar, Morutan, Halil, Kerem ve Cicaldau’nun performansı ve uyumu şahane olacak.

Topu direğe nişanladığı Hatay maçı sonrası yapılan yorumları hatırlıyorum da bana bir gülme geliyor 😄

Önde mi 8de mi daha iyiydi sence?
basliktaki nacizane ilk mesajimda belirttigim gibi ; forvet arkasi bold. kurulum olarak en verim oldugu 4231 agirlikli....2.secenek ise sol ic/sag ic.... kanimca bu tur fundamentali ve oyun akli ile kendini fark ettiren ,hizli dusunen topu sade ,basit ama etkili degerlendiren *tipolojiler ne kadar *onde olursa o kadar skoru sana getirme de on ayak olurlar genelde.
*cica ozelinde temennim *hocanin kendisini zamanla one monte etmesi. <;> transferinden sonra,
beklentim ,olasi gedson ,6no gelmesi ile bu yonde idi kendisine yonelik *yer anlaminda.
mevcut pivotlarla cica'yi daha geride tutuyoruz haliyle daha fazla efor harciyor,,, <;>ofans olusumlarinda salt klasik kendi etkili sutlari ve ice bol girisli akimlarini bolca gosteremiyor bu denklemde oynatildiginda.

* her halukarda bu transfer doneminde ismi ilk ciktiginda cok memnun oldugum isimdi. kendisine guvenim tam. ilk mesaji hak eden guzellikte bir giris yapti lige. aynen devam .

E-ic6l0XEAMhG_K

evet dinlendiriyorlar krali

Geri
Üst Alt