#33 Alexandru Cicâldău

Morutan benzerini kereme atmıştı lokomotiv ilk maçında. Feghouli de yine geçen hafta attı. Aslinda biraz da lig leş ondan bize çok uber geliyor böyle şeyler. Tabi hamsik iyi oyuncu lafım ona değil ama bizde eksik olan bir kaç mevki var. Oraya takviye yapabilsek şuan başka şeyler konuşuyor olabilirdik..

ya derin topları morutan da cica da feghouli de atıyor, hepsi yetenekli. ona birşey dediğimiz yok.

ama 90+5 skor sana yetiyor, full baskı altındasın. topu yerden felan versen yine pozisyon yiyecekken verdiği o pas gerçekten muazzamdı.

Ilk maclarinda tık tık tık ayaginda hic top tutmadan oynuyordu. Şimdi ayaginda daha fazla top tutuyor, muhtemelen bu da hocanın kendisinden daha fazla sorumluluk beklediğinden dolayı. Kim olursa olsun, oyuncunun ayaginda top tutma suresi artarsa top kaybı da artar. Cica'nın da arttı ama oyun içinde gözle görülür şekilde etkinliği de arttı. Şahsen o ilk halini de beğeniyordum, şimdiki oyununuda beğeniyorum. Çünkü kaliteli bir ayak, olay standart performansını yükseltmesinde bitiyor. Hep 7lik oynuyor ne 6 ne 8, standartı var adamın. Düşmemesi güzel, lakin bu standartını pozitif yönde kırar, 8lik 9luk oynamaya baslarsa çok kalite bir oyuncu ve oyun izleriz. Bu potansiyelde onda var, o eşiği kırması şart.

Kendisini tarz olarak Kroosa çok benzetiyorum gösterişsiz ama çok faydalı yanlış tercih yapmıyor bunu yaparken yan pas geri pas da yapmıyor sürekli Craivo da ikinci forvet oynuyordu doğrudan skor yapıyordu çok daha fazla bizde Romanya milli takımında oynadığı gibi 8 numara oynuyor yanına Gedson tarzı bir oyuncu almadan onun ofansif özelliklerini tam olarak kullanmayız ama ilk talip gelecek oyuncumuz da Cica olur Alman Ligi'nde ve premier Lig de rahat rahat oynar

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Anormal bir herif, çok iyi bir pas atıyor sonra 10 dakika tamamen kayboluyor sahadan. 10 dakikada bir bu rutini tekrarlayarak maçı bitiriyor hep. Bizim takımın genlerinde Hagi gibi Sneijder gibi rakiple kavga eden skora isyan eden oyun kurucular var bence. Gerçi bu adama gelene kadar 50 sorun var da oynadığı mevki yüzünden bütün takımın oyunu etkileniyor öyle bir sorun var. Max. yedek olur diye düşünüyorum, ortadan çekelim yada en azından forveti çiftleriz.

Geri
Üst Alt