#33 Alexandru Cicâldău

Bikac mac sonra değil belki de 1 mac sonra tekrar geleceksiniz ve baska konuscaksiniz.pozisyonlar gol olsa methiye dizilir.bugunun kurbani bu arkadas olmamali

Bikac mac sonra değil belki de 1 mac sonra tekrar geleceksiniz ve baska konuscaksiniz.pozisyonlar gol olsa methiye dizilir.bugunun kurbani bu arkadas olmamali
kotu oynadiginda kotu oynadi diyoruz. ne yapalim 90dkda attigi uzun topa clip alip adam topcu abi yaaaa diye mi gezelim

Biz 10 numara almadık mı bu adam niye sürekli 8 numara oynayıp kaleden uzaklaşıyor adam o kadar uzaklaştı ki şut nedir gol nasıl yapılır onu unuttu

Geçen sene Emre kılınç bundan çok farklı bir tarz ile bunun standartini her maç yakalıyordu. 3 maçta bir mükemmel oynuyordu. Geçen sene kadikoyde taylan-belhanda ortasahasiyla mac aldı. Cicaldau'nun kurbanı emre olmak zorunda mıydı?

Bunun yüzünden takim 2004’deki yunanistan gibi oynuyor. Hoca hiç güvenmiyor buna niye aldırdı allah bilir.

adamın mevkisinde halil oynuyor.

bunuda orta sahaya cekiyoruz mecburiyetten.

halil bizim degil ki niye bu adama exp kastırıyoruz?

Cok pozisyona girmek istiyorsak bu adami sik sik cezasahasina gondermeliyiz onundede Diagne yada M.o oynamali.Halilide kanada atalim.

Sahada nerdeyse hiç sorumluluk almıyor bu şekilde hiçbir maçı orta sahada domine edemeyiz. Gedson ve Emre Kılınç'la geçen sezon çok dominant oyunlar oynadık ama Cicaldau ile dominant maçımız yok nerdeyse.

Son düzenleme:
Elano mevzusuna dönecek gibi bu iş adama mevki bulana kadar muhtemelen gider diye düşünüyorum. Hiçbir baskın özelliği yok fm de bütün güçleri 13 olan oyuncu gibi.

Uefa kiskaci kalkti birileri hemen romanyaya dadandi..Transferde saibe masteri yapmis romanyaya supheli bakiyorum..
2 3 milyon verilse denenir derdim..Ama 6 milyona daha fazlasini yapmali

cicaldau'nun kurbanı emre mi :asd: :asd: ya bak kendi oyuncusuna hakaretten ceza alacağım.

Emre denen şopar bu sene aynı golü 2 kere yedirdi 2. Birebir aynı gol. Benzer şekilde asistte yaptı maçlarda ama kısmet olmadı yemeye.

Kendi mallığından oynamıyor emre.

Bir hatayı bir kere yaparsın ikinciyi yaptığında direkt kovulmadığına dua et. Kendisinin ekürisi canla başla savaşırken emre niye oyundayız puff tarzına girişti. Hatayı kendinde arasın.

Cicaldau konusunda da artık mevki mi yorgunluk mu bilemem. Önceki maçlarda topsuz oyunda muhteşemken en azından durumu kurtarıyordu. Son birkaç maçtır o da yok.

Keza oynadığımız o boktan pas oyunu yerine doğru oyunu oynamadan eleştiresim gelmiyr.

Anadolu takımında oynasa dikkat çeker miydi pek sanmıyorum, keşke Bakasetas'ı alsaydık bunu 50'ye katlar.

Senden olmaz aslan parçası, iyi ittirdiler seni.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt