#33 Alexandru Cicâldău

Sen bu takımda ne işe yararsın lan? Ne zaman sorumluluk alacaksın

Çekeceğin şuta sıçayım. Bok var yerden yerden vuruyorsun. As lan tavana as şu pozisyonları.

Şimdi arkadaşlar şöyle anlatayım.

- İşi defans diyorsanız direkt defansif birini alsaydık ki defansif müdahalelerde ligde ilk 50de değil.
- İşi ofans diyorsanız direkt golcü birini alsaydık zira bu adamın kritik yanı skor üretmesiydi ama göremiyoruz.
- b2b zaten değil.
- Selçuk İnan gibi diyen vardı öyle olsa her topu alması playmakerlık yapması lazım ee onu da yapmıyor.
- hepsinden var desek bu kez de hiç sorumluluk almıyor.

Fark yaratmayacak adama 6.5 verdiysek sorgulanır kusura bakmayın.

çok fazla abartıyorduk zaten bu adamı. Sadece görev adamı ve teknik kapasitesi anadolu topçusunun bir tık üstü. Ufak tefek takımlarla oynayınca parlıyor ama biraz dişli bir takım varsa karşıda hemen siniveriyor. Morutan da öyle. umarım zarar etmeden elimizden çıkarırırız, yoksa egolu hocamın bunları da dibe vurdurur

oyun içinde çok kayboluyor. sorumluluk alması lazım böyle sinerek oynarsa işimiz zor.

bu çocuğa çokta suç bulmuyorum genç çocuk ederi olan çocuk tutmazsa satılır olur biter, bence kötü değil ama kaliteli de değil.

Morutanla birlikte sahada yoktu resmen can sıkıcı bir durum.. Geldiğinden beri açık ara en kötü maciydi

2-3 maçtır ciddi düşüş içerisinde. Yaptıklarını kıymetli bulan ve uzun zamandır savunan biri olarak söylüyorum , acilen toparlanmalı. Girdiği pozisyonları bitirebilmiş olsa 10 golü falan vardı daha şimdiden.

Şimdi arkadaşlar şöyle anlatayım.

- İşi defans diyorsanız direkt defansif birini alsaydık ki defansif müdahalelerde ligde ilk 50de değil.
- İşi ofans diyorsanız direkt golcü birini alsaydık zira bu adamın kritik yanı skor üretmesiydi ama göremiyoruz.
- b2b zaten değil.
- Selçuk İnan gibi diyen vardı öyle olsa her topu alması playmakerlık yapması lazım ee onu da yapmıyor.
- hepsinden var desek bu kez de hiç sorumluluk almıyor.

Fark yaratmayacak adama 6.5 verdiysek sorgulanır kusura bakmayın.
Ben bunlari 2 ay once yazdim dalga gecildi simdi hepsi yazmaya baslamis :) ligde hicbir istatistikte ilk 50de degil

Yine yanılmadığım bir transf daha,söylendiği kadar kötü değil ama 6–7 verilecek riske girilecek biride değildi

Romen pazarına dalmamamız gerektiğini nöbette 50 kere yazdım herkes yeni hagi bulduk diye dillerken

Pvayı almayın diye bas bas bağırdım,morutanı söyledim,asunçaoyu,mohamedi hepsini yazdım

Şu aciz taraftar bunları görüyo ve söylüyoken onlarca profesyonel,milyon eurolar alan td ve ekibi,paraları saçan yönetimdeki godomanlar bunları göremiyormu

Yine yanılmadığım bir transf daha,söylendiği kadar kötü değil ama 6–7 verilecek riske girilecek biride değildi

Romen pazarına dalmamamız gerektiğini nöbette 50 kere yazdım herkes yeni hagi bulduk diye dillerken

Pvayı almayın diye bas bas bağırdım,morutanı söyledim,asunçaoyu,mohamedi hepsini yazdım

Şu aciz taraftar bunları görüyo ve söylüyoken onlarca profesyonel,milyon eurolar alan td ve ekibi,paraları saçan yönetimdeki godomanlar bunları göremiyormu
Değerini bilemiyoruz rengim.

Takipçinim bundan sonra.

Geri
Üst Alt